Vele alkotnád a legrosszabb párost a szerelemben a csillagjegyed alapján

2022. augusztus 28.
A most következő listából megtudhatod, ki az, akivel biztosan nem hoznának össze az égi társkeresőben, ugyanis kifejezetten ellentétes a személyiségetek.

A mondás úgy tartja, hogy a nagy szerelmek az égben köttenek – és bár úgy tűnhet, pusztán költői túlzásról van szó, a csillagok állása mégis hatalmas szerepet játszhat a kapcsolatok alakulásában. Míg bizonyos jegyek szülöttei tökéletesen passzolnak egymáshoz a személyiségük alapján, addig vannak, akik egyáltalán nem kompatibilisek egymással. Kivétel persze mindig akad, úgyhogy a most következő listát érdemes csupán iránymutatásként kezelni!

Össze nem illő csillagjegyek

Kos

A Halak jegy szülöttei rendkívül érzékenyek, így a Kosok hirtelen természete kihívást jelenthet számukra, hiába vonzza őket a határozottság. A Rákok pedig eleinte talán értékelik a kegyetlen őszinteségedet, de később neheztelni fognak rád miatta – arról nem is beszélve, hogy ők szívesebben töltik az idejüket otthon, míg te képtelen vagy egy helyben ülni.

Bika

Az Oroszlánoknak elképesztően sok bókra és egóerősítésre van szükségük – ám sajnos tőled nem feltétlenül kapnak annyi figyelmet, mint amennyire vágynak. Ráadásul a Bikák magukhoz akarják ragadni az irányítást a kapcsolatban, amit az Oroszlánok nem szívesen adnak át neked. Miközben te inkább az introvertáltak táborát erősíted, addig az Oroszlánok társaságkedvelőek és nyitottak, sőt a reflektorfényben érzik magukat a leginkább otthon. A románcotok ugyan szenvedélyesen indulhat, de hamar kioltják egymás tüzét…

Ikrek

Aligha akad rosszabb választás számodra a Skorpióknál, mert bár eleinte lenyűgöznek, hamar fojtogatni kezdenek téged az érzelmeik és a kimondottan magas elvárásaik a kapcsolatotokat illetően. A Skorpióknak olyan kötődésre van szükségük, ami meghaladja a határaidat, mert ők szinte birtokolni akarnának téged. Ők előszeretettel kerülik a könnyed fecsegést, te azonban bárkivel szívesen szóba elegyednél, mert emberközpontú vagy.

Rák

A Vízöntőknek hatalmas szükségük van a szabadságra egy kapcsolatban, ami gyanút kelthet benned, mert neked biztonságra és következetességre van szükséged. Mellettük mindig úgy érzed magad, mintha „csak” a fontossági listájuk második helyén állnál a barátok, a munka vagy a család után. Pedig te olyasvalakit keresel, aki mindig ott terem, ha problémád van, illetve egy kiadós beszélgetésre vágysz. Sajnos a Vízöntők nehezen értik meg, hogy ami számukra nem tűnik komoly gondnak, az mást igenis nyomaszthat.

Oroszlán

A Bakok vérbeli munkamániások és hagyománytisztelők, akik ragaszkodnak a rutinjaikhoz, míg te ennél jóval szabadabban éled az életedet – nem szokásod előre megtervezni a heteidet. A párosotok egyszerűen túl nagy káoszt hoz magával…

Szűz

Ha egy Nyilassal randizol, előre figyelmeztetünk, hogy rövid időn belül alaposan próbára fogja tenni a rugalmasságodat a tervekhez való ragaszkodást és a pontosságot illetően. Szó szerint és átvitt értelemben is állandóan neked kell majd feltakarítanod utána.

Mérleg

A Mérlegek többnyire bárkivel szuper párost alkothatnak, kivéve a Szüzekkel, mert őket bosszanthatja a csapongásod – az életük a hatékonyságról szól és az időpazarlás nem szerepel a szótárukban. Emellett a te mércéddel mérve túlságosan kritikusak is.

Skorpió

A Mérlegek teljesen megőrjítik a Skorpiókat, mert nehezen köteleződnek el, határozatlanok és szeretnek kacérkodni. Persze te is szoktál néha flörtölni, de nem viseled jól, ha partnered ugyanezt teszi. Eleinte mindent együtt csináltok, ami lenyűgözi a Mérlegeket, de a kezdeti fellángolás után te azért már több teret igényelsz, főként azért, mert élvezed az egyedüllétet.

Nyilas

Elég, ha annyit mondunk neked, kedves kalandvágyó Nyilas, hogy a Bakok nyugalomra és rendezettségre törekednek – így a kettősötök jó eséllyel kudarcra van ítélve. Mellettük nem lesz részed túl sok spontaneitásban, pedig az a lételemed.

Bak

A szociális pillangóként ismert Ikrek nem igazán egészíthet ki téged, mert egyik projektről a másikra repked. Ezzel szemben te mindent befejezel, amit elkezdesz és nem vagy híve a fecserészésnek sem. A gyakori váltások bizonytalanná tehetnek téged egy Ikrek jegyű pár mellett, mert neked mindig tudnod kell, mi lesz a következő lépésetek.

Vízöntő

A Vízöntőket megzavarják a Skorpiók, és egyszerűen nem tudják megérteni, miért nem látják a dolgokat az ő szemüvegükön keresztül. Passzív-agresszívvé válhatsz, ha egy Skorpió megpróbál rávenni téged arra, hogy állapodj meg, őket pedig az fogja bosszantani, hogy kevésbé figyelsz rájuk és nem törekszel arra, hogy megnyílhassanak előtted.

Halak

Tiltólistára persze nem kell tenned őket, de sem az Ikrek, sem a Mérleg jegy szülöttei nem passzolnak hozzád. Ők társaságkedvelő lények, te viszont inkább a békét és a csendet élvezed. Illetve azt sem szabad elfelejtened, hogy ők nem tudnak megfelelően támogatni érzelmileg, ráadásul hajlamosak a hűtlenségre, ami teljesen összetörne téged.

Forrás: Brides Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?