Ez a 4 csillagjegy folyton dühbe gurul

2022. augusztus 10.
Néha mindannyian megőrülünk egy kicsit.... Az alábbi csillagjegyek azonban hajlamosak a legkisebb apróságokon is felkapni a vizet, és egyik pillanatról a másikra dühbe gurulni.

Kos

Valószínűleg senkinek nem mondunk újat: a Kos bizony a legtüzesebb csillagjegyek egyike. Ha indulatokról van szó, téged Kosként semmi és senki nem tud visszatartani. Te vagy a kirobbanó viták és elszabadult indulatok elmaradhatatlan főszereplője. Mindez pedig nem is csoda, hiszen az életedet a szenvedély és energia bolygója, a Mars irányítja. Persze ha jól mennek a dolgaid, te is tudsz békességben élni, de amikor valami nem a terveid szerint alakul, nagyon nehezen tudod kontrollálni a dühödet. Jó hír azonban, hogy amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan megy a haragod: hirtelen felrobbansz, aztán tovább is lépsz.

dühös-csillagjegy

Bak

Lehet, hogy most kicsit meglepődsz, hogy Bakként te is helyet kaptál ezen a listán, hiszen a felszínen mindig hűvösnek, nyugodtnak, összeszedettnek látszol. De még így is vannak olyan rögeszméid, amik miatt, nehezen tudod szabályozni az indulataidat – például, ha a szigorú ütemtervedet valaki nem tökéletesen hajtja végre. Uralkodó égitested a Szaturnusz, a határozottság és a lendület bolygója, de gyakran túlságosan is merev vagy, és a rövidzárlatok sem ismeretlenek számodra. Olyan vagy, mint egy szunnyadó vadállat.

Szűz

Bár Szűzként inkább a folytonos szorongásodról vagy ismert, a közeli barátaiddal és családtagjaiddal szemben gyakran vagy forrófejű. Eleinte csendes lehet a haragod, de nem kell sok hozzá, hogy eljuss a tűréshatárod szélére, és felrobbanj. Ha vitára kerül a sor, téged aztán nem kell félteni, az érvek és ellenérvek felsorakoztatásában általában remekelsz – ezekben a helyzetekben azonban érdemes lenne egy kicsit jobban odafigyelned a vitapartnereidre. Szűzként sosem szabad elfelejtened, hogy bizonyos esetben jobb egy lépéssel hátrébb menni, és elszámolni magadban 10-ig.

Oroszlán

Bár Oroszlánként általában te vagy a társaság lelke, gyakran kerülsz vitákba és előszeretettel válsz defenzívvé. A Nap uralta Oroszlánként hajlamos vagy azt hinni, hogy te vagy a világegyetem közepe, ami miatt nem hátrálsz ki egy konfrontációból sem, ha úgy érzed, valaki megkérdőjelezi a számodra fontos dolgokat. Ha az egódat megsértik, meglehetősen indulatossá tudsz válni. Ezzel a tüzes reakcióval azonban általában a fájdalmadat és a bizonytalanságaidat próbálod leplezni.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!