Ennek a 3 csillagjegynek különösen nagy szerencsét hoz még idén a Jupiter

2022. augusztus 18.
A nagy szerencse bolygója, azaz a Jupiter két csillagjegyet is meglátogat még idén, ami csodás lehetőségeket tartogat több állatövi jegy számára! Mutatjuk, ki és mikor számíthat kedvező fordulatokra!

A Jupiter 2023. május 16-ig a Kos jegyében állomásozik, tesz azonban egy rövid kitérőt 2022. október 29. és december 20. között a Halak jegyében is. A nagy szerencsét, a szuper ötleteket, a vallást, a filozófiát, a törvényeket, az erőt, a kibontakozást és a boldogságot szimbolizáló bolygó azonban nem csak ezt a két csillagjegyet örvendezteti meg a következő hónapokban!

Ennek a 3 csillagjegynek különösen nagy szerencsét hoz még idén a Jupiter

Amikor a Jupiter a Kos jegyében jár, minden csillagjegy érezhet változást a saját bőrén: ilyenkor határozottabbá válnak az elképzelések, reálisabb célok kerülnek kitűzésre és a kitartó munka szinte mindig meghozza a gyümölcsét. A Kosban járó Jupiter elképesztő energiákat szabadít fel, mindenkit magabiztosabbá tesz, ugyanakkor fokozza a szabadságvágyat és (testi, illetve lelki szinten egyaránt) termékenyebbé tesz.

Még ha a mostani események láttán nehéz is elhinni, igaz, hogy a Kosban járó Jupiter optimistábbá és nyitottabbá teszi az embereket, kitartással ruházza fel a csillagjegyeket és az erőt is megadja a folytatáshoz. Igaz rá az is, hogy segít meglátni és jobban értékelni az élet apró örömeit, illetve hozzájárul ahhoz, hogy a szeretett tevékenységekben mindenki nagyobb örömét lelje a megszokottnál. Ez eddig sem hangzik rosszul, de lássuk, kik azok, akik még ennél is többet kapnak még idén a Jupitertől!

Őket hordozza tenyerén a Jupiter 2022-ben

Az idei év hátralevő hónapjainak legnagyobb nyertesei egyértelműen a Kosok, az Oroszlánok és a Nyilasok! Ha nem is lesznek ennyire kivételes helyzetben, de panaszra semmiképp sem lesz oka az Ikreknek és a Vízöntőknek sem, mindkét csillagjegy szülöttei kapnak még olyan lehetőségeket ebben az évben, amikről talán álmodni sem mertek.

A Bikák, a Halak, a Szüzek és a Skorpiók is megtalálhatják a számításaikat, azt azonban hiába várják, hogy a sült galamb majd a szájukba repül. A sikerért mindenképpen tenniük kell, a Jupiter azonban támogatja majd őket és hozzájárul ahhoz, hogy az erőfeszítéseik ne legyenek hiábavalók.

Ennek a 3 csillagjegynek különösen nagy szerencsét hoz még idén a Jupiter

Akiknek jobb óvatosnak lenni

Ahogy fentebb írtuk, a Jupiter a bőség, a termékenység, az optimizmus bolygója, a mondás pedig, hogy jóból is megárt a sok, sajnos erre is igaz. A Bakok, a Mérlegek és a Rákok az év előttük álló részében feszültebbé válhatnak, a túltengő energiák miatt kapkodóbbak, elhamarkodottabbak lehetnek, és az sem kizárt, hogy túl sokat várnak egy-egy briliánsnak tűnő tervtől vagy kapcsolattól. A megoldás számukra az, hogy ne hagyják magukat elragadtatni: számoljanak magukban tízig, mielőtt bármit tennének vagy mondanának, így elkerülhető, hogy túlzásba essenek!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?