Ezek a csillagjegyek a világ összes pénzét elköltenék

2022. szeptember 05.
Hiába tudják az eszükkel, hogy érdemes lenne tartalékot képezni, valahogy mindig úgy alakul, hogy a kelleténél mélyebben nyúlnak a zsebükbe.

Ha valaki, akkor ez a négy csillagjegy megerősítheti, hogy nem mindenki jön úgy a világra, hogy tud bánni a pénzzel. Vannak olyan szerencsések, akik már gyerekként nagyon megfontoltak és takarékoskodnak, eszünkbe sincs felesleges dolgokra elszórni a zsebpénzüket. Aztán vannak ők, akiknek sokszor még felnőttként sincs fogalmuk arról, hogyan oszthatnák be jobban a fizetésüket.

Ezek a csillagjegyek a világ összes pénzét képesek elkölteni

Kos

Alapvetően határozott és céltudatos vagy, a pénz értékével is pontosan tisztában vagy. Impulzivitásod, hirtelenkedésed azonban a pénzügyi helyzetedre is kedvezőtlenül hathat: ha meglátsz valamit, amitől megdobban a szíved, nem forgatod hosszan az árcédulát azon morfondírozva, hogy belefér-e most ez a kiadás. Amit kinézel magadnak, azt azonnal meg is akarod kaparintani, ami pedig a holnapot illeti, úgy vagy vele, hogy valahogy mindig lesz… Ami szuper adottságod, hogy nem hagyod magad sarokba szorítani: ha nagyon kiürül a kassza, nem riadsz vissza attól, hogy pluszmunkát vállalj, vagyis előbb-utóbb megtalálod a módját annak, hogy ellensúlyozd a drága kilengést.

Oroszlán

Nagyot téved, aki azt hiszi, hogy te csak magaddal vagy nagylelkű! Másokkal is csupa szív és bőkezű vagy, már ha méltónak tartod őket arra, hogy részesüljenek a tőled kapott sok-sok jóból. Nem engedsz közel magadhoz akárkit, de akinek sikerül belopni magát a szívedbe, az igazán szerencsésnek érezheti magát. A pénzköltéssel azért veted el a sulykot gyakran, mert túlzottan sokat adsz arra, mit gondolnak rólad mások: egy percig sem szeretnél fukarnak vagy igénytelennek tűnni, ezért még akkor is a maximumra és a legjobbra törekszel, ha az anyagilag túlzottan megterhelő számodra. Legfőbb vágyad, hogy mások szemében különlegesnek és irigylésre méltónak tűnj, ezért pedig semmi sem drága!

Skorpió

Szenvedélyességed az élet minden területén, így a vásárlási szokásaidban is jelen van: csak rövid ideig vagy képes az önmegtartóztatásra, ha valami megtetszik, annyi a megfontoltságnak! Ilyenkor semmi más nem lebeg a szemed előtt, csakis az, hogy megszerezd a kiszemelt holmit, és ez a gondolat egészen addig nem hagy nyugodni, amíg le nem csapsz rá. A versenyszellem is utat tör benned magának ilyenkor, rettegsz, hogy lemaradsz egy jó lehetőségről, vagy hogy valaki más elhappolja előled azt, amit kinéztél magadnak. Amikor aztán szembesülsz a túlkapásokkal, jó Skorpióhoz méltón önmarcangolásba kezdesz, amivel saját boldogságodat dobod sutba!

Ezek a csillagjegyek a világ összes pénzét képesek elkölteni

Vízöntő

A legtöbb Vízöntőnek az az életfilozófiája, hogy amit ma megtehet, azt a világért sem szabad holnapra halasztani, és ez a pénzköltés terén is érvényes: ha valamire fáj a fogad, akkor arra nem fogsz heteken, hónapokon át vágyakozni. Fogod magad, és megszerzed még akkor is, ha utána kényelmetlenül össze kell húznod a nadrágszíjat. Különösebben nem zavar az sem, ha haszontalan dologra adsz ki nagyobb összeget, mert azt az elégedettséget, amit az üzlet nyélbe ütésekor érzel, semmihez sem foghatónak tartod. Amit kinézel, azt megveszed, boldogságod pedig határtalan, akár egy kisgyereknek, akinek valóra válik egy régen dédelgetett álma.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?