Ez a bolygó hat legerőteljesebben a csillagjegyedre

2022. szeptember 08.
A csillagjegyedhez tartozó uralkodó bolygó olyan, mint egy égi vezető, ami egész életed során elkísér, és ha jól ismered, szuperül együttműködhetsz vele!

A csillagjegyedhez tartozó uralkodó bolygó hat legerősebben a személyiségedre, formálja a tulajdonságaidat, neki köszönheted az erősségeidet és a gyenge pontjaidat, sőt gondolkodásmódodat, világlátásodat is meghatározza. Sok más mellett ezeknek a vezető planétáknak köszönhetjük, hogy olyan sokfélék vagyunk. Tudod, hogy a te állatövi jegyedet melyik égitest irányítja?

A 12 csillagjegy

Kos

A te uralkodó bolygód a harciasságáról híres Mars, neki köszönheted, hogy olyan elszánt, kitartó és ambiciózus vagy. Van persze árnyoldala is annak, hogy ez az intenzív, sok-sok szenvedélyt képviselő égitest a legfőbb segítőd. Ő az oka annak, hogy sokszor lobbanékonyabb és meggondolatlanabb vagy a kelleténél, de ne aggódj, pont ilyennek szeretünk!

Bika

A te legfőbb égi irányítód a Vénusz, ami a szerelem, a szeretet és a nőiesség bolygója. Az ő keze van abban, hogy annyira kedves és csupaszív ember vagy, hogy jól megérted magad másokkal, és a barátság, szerelem terén is fontos neked, hogy a kapcsolataid hosszú távra szóljanak. Kreativitásodat és szépérzékedet is ennek a bolygónak köszönheted.

Ikrek

A te uralkodó bolygód nem más, mint a Merkúr, ami a kommunikáció és a kapcsolatok bolygója. Nem lepett meg, ugye? Te vagy az, aki a Merkúrnak hála elképesztően könnyen teremt kapcsolatot másokkal és nem riad vissza attól, ha szavakba kell öntenie a gondolatait. Igazságérzetedet is a Merkúr turbózza fel, ahogy az is neki köszönhető, hogy a legintelligensebb csillagjegyek egyike vagy.

Rák

Mi más is lehetne az égi vezetőd, ha nem a változékony Hold? Ez a gyengédséget, finomságot és folyamatos átalakulást szimbolizáló égitest tesz téged olyan érzékennyé és érzelmessé, intuitívvá és barátságossá. Változékony hangulatodat és kiszámíthatatlanságodat is a Holdnak köszönheted, ahogy ez a planéta, te is folyton átalakulsz.

Oroszlán

Karizmatikus személyiségedet és vezetői hajlamaidat uralkodó bolygódnak, azaz a Napnak köszönheted. Ez a planéta tesz téged olyan határozottá, nagylelkűvé és maximalistává, energikusságodról nem is beszélve. A Nap férfi energiákat hordoz, az ő műve az, hogy nőként is erős, kitartó és elszánt vagy!

Szűz

Ahogy az Ikreket, téged is a Merkúr vezet, mégsem vagytok merőben egyformák! A Merkúr tehet arról, hogy az életedben nagyon fontos a kommunikáció és az, hogy mindennek a végére járj. Analizáló gondolkodásodat, gyakorlatias hozzáállásodat is neki köszönheted, ahogy átlagon felüli logikádat és helyzetfelismerő képességedet is.

Mérleg

Mint a Bikának, neked is a Vénusz bolygó formálja a személyiségedet. Ő tehet róla, hogy annyira fontos számodra a külső-belső harmónia és az, hogy békében élj a világgal. Művészi vénádat és stílusos megjelenésedet is a Vénusz számlájára írhatod, ahogy kedvességedet, nyitottságodat és utolérhetetlen empátiádat is.

Skorpió

Akár hiszed, akár nem, a te csillagjegyedhez két uralkodó bolygó is tartozik, és ami azt illeti, egyik sem kispályás! Ennek a speciális helyzetnek köszönheted, hogy olyan különleges karakter a tiéd, a Mars és a Plútó vezetése tesz öntudatossá, talpraesetté és bölccsé. A Plútónak köszönheted a jó megérzéseket és az alkalmazkodó képességedet, a Marsnak pedig a végtelen erőt ahhoz, hogy bármilyen helyzetből felállj.

A 12 csillagjegy uralkodó bolygója

Nyilas

Igazán szerencsésnek érezheted magad, a te uralkodó bolygód ugyanis a bőséget, gyarapodást és nagy szerencsét megtestesítő Jupiter, ami még az idei évben is sok meglepetést tartogat pár csillagjegynek! Neki köszönheted határtalan optimizmusodat, végtelen kíváncsiságodat és azt, hogy minden életszakaszban kész vagy tanulni, fejlődni. Nem mellesleg ez a planéta tesz annyira szerethetővé!

Bak

A te égi vezetőd a megfontoltságot, érettséget és gyakorlatiasságot megtestesítő Szaturnusz, aminek sajátos – és sokak által irigyelt – személyiségedet köszönheted. A Szaturnusz vértez fel téged azzal a céltudatossággal, amivel terveid megvalósításán dolgozol, és szinte bármit sikerre viszel, amit csak kitalálsz. Mások szemében túl hűvösnek és barátságtalannak tűnhetsz, de egy cseppet se bánd!

Vízöntő

Neked is két égi segítőd van, akárcsak a Skorpiónak. A te személyiségedet az eredetiséget, újító gondolkodást és az árral szemben haladást jelképező Uránusz, valamint a nagyságot, bölcsességet, tanítást szimbolizáló Szaturnusz határozza meg. Így már értheted is, miért van annyi kreatív ötleted, miért olyan egyedülálló a gondolkodásmódod, és miért irtózol úgy az átlagos, korlátok közé szorított élettől.

Halak

Te vagy az egyetlen csillagjegy, akit a végtelenséget, az álmokat és a vágyakat megtestesítő Neptunusz vezet, ám a a Jupiter is hatással van rád. A Neptunusz tehet arról, hogy annyira mélyek az érzelmeid, és hogy a világ összes szenvedőjét szeretnéd megmenteni. Romantikus, álmodozó gondolkodásodat is a Neptunusz irányítja, és ez tesz hajlamossá arra, hogy olykor túlzottan elrugaszkodj a valóságtól.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?