Mi a csillagjegyed az atlantiszi horoszkóp szerint?

2021. november 07.
Az egykori elsüllyedt birodalom olyan kincset hagyott hátra, amit a ma embere is a javára fordíthat: az atlantiszi horoszkópból különös dolgokat tudhatsz meg saját magadról!

Az atlantiszi horoszkóp különlegessége, hogy sem a születési évet, sem a születési hónapot nem veszi figyelembe, kizárólag arra épül, melyik napon jöttél világra. Ennek megfelelően határoztak meg 9 igazán erőteljes jellemvonásokkal rendelkező csillagjegyet, amelyek között te is megtalálhatod a sajátodat!

Mi a csillagjegyed az atlantiszi horoszkóp szerint?

1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születettek

A te csillagjegyed az Ösztön, aminek már a neve is sokat elárul: minden helyzetre csípőből reagálsz, nem nagyon töprengsz, mielőtt cselekszel. Ez sokak számára furcsa és túlzottan rizikós lehet, téged azonban nem olyan fából faragtak, hogy visszariadj a kockázatvállalástól. Az eszed vág, mint a borotva és nagyszerűek a megérzéseid.

2-án, 11-én, 20-án és 29-én születettek

A te atlantiszi csillagjegyed az Összetartás. Igazán szeretetteljes, harmonikus személyiség vagy, fontos számodra, hogy a körülötted élőkkel jó kapcsolatot tarts fenn. Gazdag belső világod tele van érzelmekkel, ezt azonban nem mindig mutatod ki – időre van szükséged ahhoz, hogy kitárulkozz mások előtt. Ezt legtöbbször a saját károdon tanulod meg, kisebb-nagyobb lelki sebek begyűjtése árán.

3-án, 12-én, 21-én és 30-án születettek

Atlantiszi csillagjegyed neve Jelenlét, ami tökéletesen kifejezi, milyen vagy: ritka, hogy a múlton hosszan keseregnél vagy a jövőn gyötrődnél, ennél sokkal fontosabb számodra, hogy megéld az adott pillanatot és észrevegyél minden kínálkozó lehetőséget. Könnyen és gyorsan mérlegeled a kockázatokat, ennek köszönhetően azt is el tudod dönteni, mibe érdemes fejest ugrani és mit jobb veszni hagyni.

4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születettek

A te atlantiszi jegyed az Erő, amiből rögtön tudni, milyen karizmatikus személyiség vagy. Nagy hatást gyakorolsz másokra még akkor is, ha ennek nem vagy tudatában – sokan felnéznek rád és az emberek szívesen követnek. Ha ezt felismered, sokkal könnyebben boldogulsz a mindennapokban és igazán úgy érezheted, hogy megtaláltad a helyedet a világban. 

5-én, 14-én vagy 23-án születettek

Atlantiszi csillagjegyed neve Összeköttetés, ami megmutatja, milyen fontos számodra, hogy folyamatosan kommunikálj. A magányt rosszul viseled, az egyedüllétet azonban néha igényled (a kettő nem ugyanaz!), ilyenkor saját magadban teremtesz rendet és a természettel próbálsz összekapcsolódni. Ez a töltekezés kell is ahhoz, hogy aztán visszatérj a hétköznapok forgatagába, ahol hajlamos vagy néha túlpörögni.

6-án, 15-én vagy 24-én születettek

A te atlantiszi jegyed neve a Harmónia, ami azt mutatja, mennyire törekszel arra, hogy összeszedett és kiegyensúlyozott legyél. Ha ez valami miatt megborul, azt nagyon nehezen viseled, akárcsak azt, ha a környezeted rendezetlen vagy a hozzád közel álló emberek konfliktusba keverednek egymással. Nagyon empatikus és elfogadó vagy, nem félsz kimondani azt, amit érzel.

Mi a csillagjegyed az atlantiszi horoszkóp szerint?

7-én, 16-án vagy 25-én születettek

A te atlantiszi csillagjegyedet úgy hívják, Racionalitás. Ez megmutatja, milyen stabilán állsz a földön, s hogy eszedben sincs szélkakasként forogni a mindennapokban. Elszánt vagy, kitartó és következetes, a mércét mindig nagyon magasra teszed másokkal és saját magaddal szemben is. Vannak, akiket ez a szigorúság elriaszt, neked azonban ez sem szegi kedvedet, jobbnak látod így, minthogy színészkedésbe kezdj csak azért, hogy többen szeressenek.

8-án, 17-én vagy 26-án születettek

Az atlantiszi horoszkóp szerint a te csillagjegyed az Ellenállás, ami az esetek többségében a javadat szolgálja, olykor azonban olyan helyzetekbe sodor, melyekben több rugalmasságra, alázatra lenne szükség. Igazán szenvedélyes és elhivatott vagy, a legapróbb feladatok megvalósításába is képes vagy óriási energiákat fektetni, akárcsak az emberi kapcsolatokba. Ha valaki egyszer megbánt, arra már nem tudsz úgy tekinteni, mint korábban – képes vagy ugyan a megbocsátásra, de nem felejtesz.

9-én, 18-án és 27-én születettek

Atlantiszi csillagjegyed az Elhivatottság, ami tökéletesen tükrözi hozzáállásodat a világhoz és a többi emberhez: alapvetően mindenről és mindenkiről jót feltételezel, hiszel abban, hogy amit teszel, másoktól is azt kapod vissza. Nagyon bölcsen szemléled a világot, a meglátásaiddal sokaknak segíthetsz kilábalni a problémás helyzetekből. Akik erre felfigyelnek, gyakran keresik a társaságodat.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?