Ennek a 4 csillagjegynek csodás júliust tartogatnak a csillagok!

2022. július 01.
Van négy csillagjegy, aminek a horoszkóp szerint nagyszerű lehetőségeket tartogatnak az égiek júliusra. Kíváncsi vagy, melyek azok?

Az égitestek mozgását pásztázó, és azt jól ismerő asztrológusok nem rejtik véka alá, hogy a július hónapra legjobban a vihar előtti csend kifejezés illik. Addig is, míg nem támad fel ez a bizonyos vihar, nézzük meg, melyik az a 4 csillagjegy, amelyik igazán sokat profitálhat az előtte álló hetekből!

Kártyajóslás

Júliusban a bolygók többsége a hozzá tartozó állatövi jegyekben vendégeskedik majd, ami ritkán látott kiegyensúlyozottságot, harmóniát hoz a mindennapokba. Augusztusban már nem lesz ennyire felemelő a helyzet, de ne szaladjunk ennyire előre, élvezzük ki mindazt, amit a július tartogat mind a 12 zodiákus jegynek!

Bika 

Remek hírrel kezdheted a júliust: számodra nemcsak ez a hónap lesz kiemelten kedvező, hanem a sokak orra alá borsot törő augusztus is, szóval az elkövetkező 2 hónapban nincs túl sok félnivalód! Hosszú idő után végre úgy érezheted, hogy hátradőlhetsz és élvezheted, hogy az égiek keressék a kegyeidet. Szuper időszak ez arra, hogy legyőzd az önbizalomhiányodat és túllépj a saját magadban való kételkedésen, ami igazából nagyon is visszaveti a céljaid elérését!

Rák

Az egész július elképesztően jó lehetőségeket tartogat számodra, ahhoz azonban, hogy ki is használd ezeket, elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy kilépj a komfortzónádból és felhagyj a kishitűségeddel! Ha így teszel, nemcsak nagyszerű embereket sodorhatnak az utadba a csillagok, hanem saját magadról is meglepő dolgokat tudhatsz meg! A Jupiter (ami a nagy szerencse bolygója) és a Neptunusz (ami sok más mellett az álmokat szimbolizálja) szerencsés helyzetéből adódóan szinte minden vágyad valóra válhat!

Szűz

A hetes, azaz a kapcsolatokat képviselő házadban olyan kivételes helyzetbe kerül a Jupiter és a Neptunusz, hogy ha eddig nem történt volna meg, mostanában megismerheted azt, akivel komoly terveket szövögethetsz párkapcsolati téren. Ahhoz, hogy a szerelem szárba szökjön, neked is nyitottnak kell lenni rá, és el kell hinned, hogy neked is lehet szerencséd a szívügyek terén! Örömökből, kreativitásból, értékes kapcsolatokból nem lesz hiány, nagyszerű programokat szervezhetsz a szívednek kedves emberekkel együtt, ami mindenképpen balzsam a léleknek!

Négylevelű lóhere neon

Skorpió

Elsőre lehet, hogy egészen ijesztően hangzik, pedig a csillagok azt ígérik neked júliusra, hogy bármely javításra szoruló életterületedet egyensúlyi helyzetbe hozhatod: szerelembe eshetsz, új barátokat szerezhetsz és csodás állásajánlatot is kaphatsz! Ez a hónap végre remek alkalmat kínál arra, hogy learasd befektetett munkád gyümölcsét, ehhez azonban kulcsfontosságú, hogy tisztában legyél a céljaiddal és a terveiddel! Ha régebb óta készülsz rá, ez a hónap tökéletes időszak arra, hogy kiállj a magad igazáért és védelmezd a rászorulókat!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?