Ezt a kérdést tedd fel az első randin az egyes csillagjegyeknek

2022. szeptember 20.
Az első néhány randi mindig kicsit kínos. Különösen annak érezzük, ha beáll időnként egy kis csend a beszélgetésben. Ha nem jut eszünkbe más kérdés, feldobhatjuk az asztrológiát. Ha pedig tudjuk a randipartnerünk csillagjegyét, akkor az is egyértelmű, mi a legjobb kérdés, amit feltehetünk neki a randinkon.

Nem mindenkinek könnyű megnyílni és beszélgetni egy első randin. A föld jegyűek – Bakok, Bikák, Szűzek – például óvatosabbak eleinte. Ha tehát a kínos csendet tapasztaljuk az ismerkedés során, valószínűleg közülük van dolgunk valamelyik csillagjeggyel. A víz jegyűek – Skorpió, Halak, Rák – többet hallgatnak, mint beszélnek. A tűz jegyűekből – Kos, Oroszlán, Nyilas – viszont csak úgy ömlik a szó, míg a levegő jegyűek – Vízöntő, Ikrek és Mérleg – a legnyitottabbak és legkommunikatívabbak. A csillagjegyünk azonban nemcsak rólunk árul el bizonyos dolgokat, de azt is megtudhatjuk, mit kérdezzünk az első randin az adott csillagjegyű randipartnertől.

csillagjegy-elso-randi-horoszkop

Kos (március 21. – április 19.): Mi érdekel mostanában legjobban? Mi foglalkoztat?

A Kosok tele vannak energiával és mások számára is inspirációt jelenthetnek. Nyitottak az újdonságok felé, amikről szívesen beszélnek is. Ha olyan téma kerül terítékre, ami valóban érdekli őket, akár napokig tudnának mesélni róla. Ha úgy érezzük, akadozik a randin a beszélgetés, csak dobjunk be egy olyan témát, amiről tudjuk, hogy foglalkoztatja őket. Ha pedig még nem tudjuk, mi ez, kérdezzük meg.

Bika (április 20. – május 20.): Mit szoktál rendelni a kedvenc éttermedben?

A csillagjegy szülöttei stabilak, hűségesek és elhivatottak. Nem nyílnak meg rögtön, de remek hallgatóságot jelentenek már az első randin is. A másik fél úgy érezheti, olyan emberhez beszél, akit már régóta ismer. Bár lassan épül csak fel a bizalmuk, segíthetjük, ha a jó kérdést tesszük fel az első randin nekik. Ez inkább könnyebb témájú érdeklődés legyen. Mivel a Bikák imádnak enni és inni, így például adja magát, hogy arról kérdezzük őket, melyik a kedvenc éttermük és itt mit szoktak rendelni általában. 

Ikrek (május 21. – június 20.): Milyen jó könyvet olvastál legutóbb?

Az a jó abban, ha egy Ikrekkel randizunk, hogy biztosan nem akadozik majd a beszélgetés. A csillagjegy szülöttei ugyanis imádnak beszélni, jó a humorérzékük és szórakoztató emberek. Mindig kíváncsiak és szeretnének többet megtudni a másik emberről, gondolatairól, így ha valami olyanról beszélünk nekik, amit tényleg szeretünk, fenntartja az érdeklődésüket. Az Ikrek imádnak olvasni, így adja magát a kérdés, milyen jó könyvet tudnak ajánlani, amit legutóbb kézbe vettek?

Rák (június 21. – július 22.): Ha egyvalakit meghívhatnál vacsorára, ki lenne az?

Ha szeretnénk, hogy figyelmesen meghallgassanak, randizzunk egy Rákkal. Empatikus és megértő csillagjegy, aki tudja, hogyan érezzük magunkat kényelmesen már az ismerkedés elején. A Rákok nagyra értékelik otthonukat és szeretik áthívni a hozzájuk közel állókat vendégségbe, így jó kérdés lehet a beszélgetés továbblendítésére a klasszikus „kit hívnál át vacsorára, ha választhatnál?”. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Ha mozisztár lennél, milyen szerepet akarnál?

Az Oroszlánok magabiztosak és remek előadók, ha velük randizunk, nem fogunk unatkozni már az első találkozásnál sem. Ugyanakkor kerüljük a fajsúlyosabb témákat eleinte. Bár imádnak a középpontban lenni, eleinte inkább a szórakoztató kérdésekkel ismerkedjünk, mint például „mi lenne az álomszerep számára, ha mozisztár lenne?”. A játékos kérdés nyomán a beszélgetés aztán számos irányt vehet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Mire vagy a legbüszkébb?

A két másik föld jegyhez hasonlóan a Szűzek is nagyon keményen és céltudatosan dolgoznak. Hajlamosak a perfekcionizmusra, és megvan az a képességük, hogy bárkinek segítenek megtalálni, mi kell ahhoz, hogy elérjék a céljaikat. Így nem meglepő, hogy ha a munkájukról kérdezünk, könnyebben megnyílnak. A Szűz jegyűek ugyanis arról beszélnek legkönnyebben és legszívesebben, ami a hivatásuk. 

ú

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Melyik a legszebb hely, ahol valaha jártál?

A szívük mélyéig romantikus Mérlegeknek remek érzéke van az arányokhoz és szépséghez. Imádják a művészetet és esztétikumot, így ideális első randit szervezhetünk velük egy múzeumba vagy kiállításra. Itt adja magát a kérdés is: melyik volt a legszebb hely, ahol valaha jártak? A csillagjegy szülöttei könnyen szóra bírhatók, különösen egy ilyen témában.

Skorpió (október 23. – november 21.): Kinél lenne izgalmasabb egy vacsora?

A csillagjegy szülöttei folyton változnak, lehet, hogy egyik randin még az intellektusukat csillogtatják, máskor viszont titokzatosnak tűnnek, vagy éppen játszanak velünk. A lényeg, hogy szellemi kihívásként tekintsenek ránk. Ha szeretnénk minél egyszerűbbek és lényegretörőbbek lenni, csak kérdezzük meg tőlük, mi a szenvedélyük. De ha játszanánk, kérjük meg őket, hogy rakják össze az álom vendéglistájukat.

Nyilas (november 22. – december 21.): Mi volt életed legjobb kalandja?

Mivel a Nyilasok életeleme az utazás és a kalandok, így adja magát a kérdés: mi volt életük legjobb ilyen élménye? Kérdezzük őket arról, hol jártak, mit ettek, kikkel találkoztak és milyen történeteik vannak ezekről az utakról. Több mint örömmel osztja majd meg velünk a részleteket.

Bak (december 22. – január 19.): Melyik volt életed legrosszabb randija?

A csillagjegy szülöttei szeretnek mindent előre megtervezni – lépésről lépésre. Mindenkinél jobban értékelik a kemény munkát és a befektetett energiát, így szívesen beszélnek a saját karrierjükről is, de meghallgatják a mi gondolatainkat is a saját munkánkról. Hajlamosak azonban a poharat félig üresnek látni, így ha arról kérdezzük őket, mi volt életük legrosszabb találkája, lehet, hogy könnyebben utat találunk hozzájuk, ha arról beszélhetnek, amit nem szeretnek.

Vízöntő (január 20. – február 18.): Mesélj egy most vagy soha pillanatot az életedből!

A legjobb abban, ha egy Vízöntővel randizunk, hogy bármiről nyíltan beszélhetünk velük. Szinte minden téma érdekli őket és kapcsolódni tudnak bármihez, hiszen ők a zodiákus lázadói, akik tele vannak kérdésekkel és kíváncsisággal. Kérjük meg őket, hogy beszéljenek arról, mi az, ami legjobban felkeltette kíváncsiságukat a héten, vagy mondják el, melyik pillanat volt olyan az életükben, amikor tudták, hogy most vagy soha, mert nem lesz több ilyen lehetőségük.

Halak (február 19. – március 20.): Mi volt a legérdekesebb álmod?

A csillagjegy szülöttei nyitottak a misztikus élményekre, ők a zodiákus álmodozói. Mindig tudják, hogyan éreztessék azt a másik emberrel, hogy nagyra értékelik. Ha azt szeretnénk, hogy megnyíljanak nekünk, kérdezzük őket az álmaikról és vágyaikról. Akár együtt is találgathatjuk, mit is jelenthetnek ezek az álmok.

Forrás: Bustle Fotó: Unsplash

Olvass tovább!