Napi horoszkóp: szeptember 21. – Vállalnod kell a következményeket

2022. szeptember 21.
Felkészültél az újabb kihívásokra?

Kos

Ma végre engedj te is, mert ha továbbra is makacskodsz, és kötöd az ebet a karóhoz, nem sokan állnak majd melléd. Még számíthatsz a barátaidra, de a túlzott akarnokságot nem viselik jól. Kínálj mindenki számára elfogadható kompromisszumokat. Gondold végig, vedd építő kritikának, amit ma mondanak neked! Légy azzal is tisztában, hogy nem kell mindent készpénznek venni.

Bika

Nem elég csupán megszerezned valamit: te is jól tudod már, hogy az is fontos, mennyire tudod megtartani, amiért megdolgoztál. A pénz talán túlságosan is könnyen hull ki a kezedből, sokat veszíthetsz is. Ez még akkor sem jó, ha viszonylag könnyen szerzed is meg. A kivételt az képezheti, ha valami olyasmibe fektetsz be, amivel megalapozhatod jövőbeli hasznos terveid végrehajtását. Üzlet, ingatlan, termelőeszköz.

no-osz

Ikrek

Ma a munkáddal kapcsolatban a félelem és a pánik jelenhet meg a gondolataidban, amit talán egy félreértett információ vagy egy álhír okoz. A kezdeti ijedelem után azonban gondolkodj el azon is, miért ijedtél meg ennyire. Lehet, hogy többet kellene törődnöd a biztonsággal? Párkapcsolatodban viszont ennek az ellenkezője várható: az eddigi rapszodikusnak mondható állapotok ma végre változásnak indulnak.

Rák

Nem jól választottál az elmúlt időszakban egy adott üggyel összefüggésben, de most már nem sokat tudsz tenni. Vállalnod kell a következményeket, ne is próbálj meg kibúvókat keresni, mert nem fog menni. Vállald fel végre, hogy bakit követtél el, így még az elismerés szele is megérinthet. Ha azt is belátod, hogy nem muszáj mindent neked kézben tartanod, akkor más irányításával jól alakulhatnak a dolgok.

Oroszlán

Ma kész helyzet elé állítanak, ami nem lesz igazán az ínyedre. Kezd eleged lenni abból ugyanis, hogy mások mondják meg neked, hogy mit is tegyél. Sajnos, ha nem csúcsvezetői pozícióban vagy, akkor egyelőre nem tehetsz mást, mint hogy elfogadod azt. De még az is lehet, hogy a legmagasabb pozícióban ülve is kénytelen vagy engedni bizonyos kényszereknek. Törődj bele, hogy nincs más út!

Szűz

Ma igazán kiegyensúlyozott nap vár rád a munkát és a magánéletet tekintve is. Ami még hab lesz a tortán, hogy azt tapasztalhatod, hogy egy olyan régóta dédelgetett álmod válik végre valóra, amire már egyáltalán nem is számítottál. Az is lehet, hogy munkával kapcsolatosan egy olyan ajánlattal találnak meg, amire a legvadabb álmodban sem mertél gondolni, ezzel pedig az egész életed más, pozitív irányt vehet.

Fotó: Getty Images

A folytatásért kattints IDE!

Olvasd el ezt is!