Ezek a csillagjegyek nem bírják, ha egyedül vannak

2022. szeptember 20.
Az ember társas lény, nincs is azzal semmi baj, ha szeretnénk élvezni mások – főleg egy romantikus társ – közelségét. Az alábbi csillagjegyek azonban kifejezetten rosszul viselik, ha magányos időszakot élnek.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rákok szinte bármit hajlandóak megtenni azért, hogy megtartsák romantikus vagy baráti kapcsolataikat – mélyen hisznek benne, hogy nincs olyan probléma, amit ne tudnának megoldani. Épp ezért a csillagjegy szülöttei hajlamosak rá, hogy kicsit túl ragaszkodóak, „tapadósak” legyenek – bár ez legtöbbször inkább túláradó kedvességükben nyilvánul meg. Ha szükséged van egy baráti szívességre, a Rákra mindig számíthatsz: inkább ő alszik az utcán, mint hogy egy szerettét fedél nélkül lássa. Nagyon fél tőle, hogy rossz barátnak vagy partnernek lássák, ezért tényleg mindent megtesz másokért, de sajnos közben néha megfeledkezik saját igényeiről.

horoszkop-csillagjegy-parkapcsolat-tarsfuggo-egyedullet-magany

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrekről gyakran mondják, hogy bizonytalanok, épp ezért igénylik sokszor mások iránymutatását és megerősítését. Nem véletlenül választanak gyakran határozottabb jegyeket, például Bakot vagy bikát maguk mellé. Ha szorongást élnek meg, az Ikrek hajlamosak rá, hogy kicsit másnak mutassák magukat, így védve sérülékeny egójukat. A biztonságérzetükhöz fontos, hogy más emberek mellett legyenek, ráadásul extrán szükségük is van a társas kapcsolatokra. Mivel elég társfüggők, az Ikrek gyakran egyik párkapcsolatból a másikba ugranak, csak azért, hogy semmiképpen ne legyenek egyedül.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak köztudottan nagyon érzékenyek. A kiemelkedően intuitív és empatikus csillagjegy szülöttei szeretik, ha van mellettünk valaki, aki gondoskodik róluk, és aki felé ők is kifejezhetik odaadó gondoskodásukat. Bár nem vágynak rá, hogy a figyelem középpontjában legyenek, az nagyon fontos számukra, hogy támaszkodhassanak bizalmasaikra, épp ezért nagyon sok energiát beletesznek emberi kapcsolataikra. A Halak ugyanakkor nagyon megválogatják, hogy kiket engednek (és tartanak) közel magukhoz, akárkit nem fogadnak a bizalmukba. Viszont szeretteiket, párjukat hajlamosak túl rövid pórázra fogni, ráadásul a féltékenységre is erős hajlam van bennük.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!