Napi horoszkóp: szeptember 22. – Járj ma nyitott szemmel

2022. szeptember 22.
Felkészültél a mai napra?

Kos

Úgy érzed, hogy vannak a munkahelyeden olyanok, akik nem vesznek eléggé komolyan. A mai pletykák után ezt már túlságosan a lelkedre veszed. A dolgok délután tetőzhetnek, ezért nagy az esélye annak, hogy kiborulsz, hisztizni fogsz. A párod előtt ezt inkább megengedheted magadnak, mint a főnököddel szemben. Azért ne boríts rá minden keserűséged! Legalábbis ne bántón!

Bika

Remekül alakulnak a dolgaid mostanában, sorban aratod le munkáddal a babérokat, a magánéleted is a legjobb mederben halad. Mégis most észre kell majd venned, hogy van valaki a környezetedben, aki nem tud ennek a jó szériának örülni, sőt talán azon dolgozik, hogy neked keresztbe tegyen. Minden bizonnyal ez egy munkahelyi problémaként merül fel, így járj ma nyitott szemmel, és igyekezz megfejteni, ki az, aki nem szívesen osztozik a sikereidben, sőt.

no-osz

Ikrek

Ma a nap nagy részét felfedezéssel, kutatással töltheted, de ez éppen olyan tevékenység, amelyet talán a legszívesebben csinálsz. Talán közben meg is feledkezel a múló időről, pedig az ma számodra fontos tényező lesz. Ügyelj arra, nehogy megtréfáljon az időzavar! Mindemellett minden adódó kellemetlenséget elkerülhetsz pusztán azzal, hogy a megérzéseidet követed.

Rák

Nem mindig kell megértened, mi zajlik körülötted. Nem kell erre mindig energiát áldoznod. Elég, ha érted, hogy mindez hogyan hat rád, és hogyan változtathatsz a hatásán. Elég, ha tudod, hogyan határolhatod el magad ezektől az eseményektől, hogyan maradhatsz ki a hatásaik alól. Ma nyugodtan maradj ki abból, ami körülötted zajlik, és foglalkozz kizárólag magaddal!

Oroszlán

Kellemes és már-már unalmasnak induló napnak nézel elébe, ha az Oroszlán jegyébe tartozol, de az is igaz, hogy mindezt meg is érdemled, hiszen az elmúlt időszakban abszolút odatetted magad. Ma jut időd legalább az olyan ügyek intézésére, amelyek magánjellegűek, de halaszthatatlanok, így most utolérheted magad e téren. Nyugodtan foglalkozz ma a munka mellett mással is!

Szűz

Legszívesebben elbújnál a világ zaja elől, s azt szeretnéd, ha a dolgok saját maguktól elrendeződnének. Ez azonban természetesen nem ilyen egyszerű, úgyhogy bujkálás helyett inkább megoldásokat keress. Ma légy nagyon határozott, és ha lehet, úgy fogalmazd meg a mondandódat, hogy senkit nem bántasz meg, és senki pártjára nem állsz. Nem könnyű, de menni fog.

Fotó: Getty Images

A folytatásért kattints IDE!

Olvasd el ezt is!