Napi horoszkóp: szeptember 23. – Néha te is hibázhatsz

2022. szeptember 23.
Készülj fel a mai napra!

Kos

Nem szereted, ha sürgetnek, főleg nem, ha folyamatosan noszogatnak. Úgy véled, saját magadtól is tudod, mikor és mit kell tenned, nincs szükséged ehhez figyelmeztetésre. Csak jóindulattal közelednek feléd, és még tanácsokat is kaphatsz, melyek nem lesznek elvetendőek. Fogadd el, hogy senki sem tökéletes, te sem vagy az. Néha te is hibázhatsz, te is megbánthatsz embereket még akaratodon kívül is.

Bika

Amikor a legkevésbé számítanál rá, és már-már feladnád, akkor kaphatsz éppen segítséget. Igaz a mondás: ahol nagy a szükség, ott közel a segítség. A kedvező lehetőséggel akkor is kötelező azonban élned, ha éppen nem is vagy olyan kétségbeejtő helyzetben. Lehet ugyanis, hogy még nem látsz mindent egészen tisztán. De holnapra már tudni fogod, miért is kell neked ez a mai segítség. Ragadd meg az alkalmat!

no-osz-horoszkop

Ikrek

Ha egy kapcsolatot, legyen az baráti vagy akár szerelmi, túlzottan idealizálunk, az gyakran elfedi a problémákat, így nem foglalkozunk vele és hagyjuk akár hosszú időn át lappangani. Azután, amikor egy nap valamiért mégis lekerül rólunk a rózsaszínű szemüveg, hirtelen arcul csap bennünket a valóság. Próbáld reálisan látni a másikat, és akkor nem jársz így!

Rák

Sikereidet, legyen az pénzügyi, szakmai vagy akár családi, hosszú évek kemény munkájával érted el, és pont ez az, ami miatt ilyen értékesek és fontosak számodra. Ez sokak szemét szúrhatja, akár még féltékenység is felütheti a fejét. Ma valaki, akinek tálcán kínált szinte mindent az élet, megpróbálja mindezt lekicsinyíteni. Nem kell azonban bizonygatnod sikereid forrását!

Oroszlán

A partner- vagy egy baráti kapcsolatban némi meglepetés érhet a mai nap folyamán. Nem tudod mire vélni, hogy a másik személy hirtelen pálforduláson megy át. Örülj a változásnak, jót tesz kapcsolatotoknak ez az energialöket. Te mindig a maximumra törekszel, de azt is be kell látnod, hogy egy fáradt ember nem tud tökéletesen teljesíteni. Pihenj egy kicsit, legalább ma este!

Szűz

Fontos híreket vársz már régóta, ami ma végre meg is érkezhet hozzád. Igaz, talán nem egészen olyan formában, ahogyan azt eredetileg elképzelted. Lehet, hogy a tények egy része még mindig homályban marad előtted, ami zavarhat téged. De ez azért is van, mert sok minden még alakítható, talán éppen a legjobb reményeid szerint. Hinned kell benne, és akkor – ki tudja – talán tényleg úgy is lesz! Fontos a bizalom is.

Fotó: Getty Images

A folytatásért kattints IDE!

Olvasd el ezt is!