Napi horoszkóp: szeptember 26. – Egy váratlan helyzetben keveredhetsz flörtbe

2022. szeptember 26.
Mit ígérnek mára a csillagok?

Kos

Hétfőre megszaporodnak munkahelyi teendőid, de energikusságodnak és lendületességednek köszönhetően játszi könnyedséggel küzdesz meg az akadályokkal. Délután lesz időd levezetni a feszültséget egy kellemes edzéssel. Ahogy a mondás tartja: fitt testben fitt lélek. Pároddal kevesebb időtök lesz kettesben, de az legalább minőségi lesz. Szingli vagy? Meglepő, ki fedi fel vonzalmát feléd.

Bika

Maximalista vagy, minden körülmények között arra törekszel, hogy a legjobb formádat hozd, akár erődön felül is. Néha azonban érdemes tudomásul venni, hogy nem mindenre van befolyásod. Örömhírt kapsz: egy számodra fontos dolog végre összejöhet ma. Az esti órákban kedveseddel több időt töltötök együtt a szokásosnál, ami mindkettőtöket feltölt. Szóba kerül egy őszi kirándulás. Szingliként az online ismerkedés ígéretes: tölts le egy párkereső appot!

ősz-nő

Ikrek

Egy kellemes program töri meg az átlagos munkanapot. Felhőtlen kikapcsolódás, zavartalan töltődés vár. Az esti órákra találj most olyan elfoglaltságot, amelyben örömödet leled és nem veszel a hátadra egy sziklatömbnyi terhet vele! Kedveseddel kis féltékenység fűszerezi meg a napotok, de komolytalan incselkedés az egész. Még várod a párod? Barátnőddel szóba kerül egy utazás, mely ismerkedési lehetőséget hozhat.

Rák

Egy kollégád szívességet kér tőled, ám ennek a teljesítése sok idődbe és energiádba kerülne. Mérlegelj, belefér-e a munkaidődbe! Csak akkor vállalj be plusz feladatot, ha az nem a szabadidőd kárára megy. Kedveseddel nagyszerű összhangban telik nap. A közös tervek egyeztetése mellett sok romantika is ígérkezik. Egyedülállóként új illetőt szemelsz ki, aki homlokegyenest más, mint a zsánered.

Oroszlán

Hétfőre egyre közelebb kerülsz számodra igen fontos célodhoz, ami nagyon motivál és kitartásra ösztönöz. Hamarosan elégedetten dőlhetsz hátra. Szerelmed meglepően pozitívan reagál valamire, ami miatt még közelebb érzed magadhoz. Szingli vagy? Egy váratlan helyzetben keveredhetsz flörtbe. Az is megeshet, hogy nem csak futó kaland lesz belőle. Adj időt arra, hogy közelebbről is megismerd.

Szűz

Eddig magabiztosnak érezted magad egy bizonyos dologban, most hirtelen mégis elbizonytalanodsz, mert valaki megpróbál lebeszélni róla. Ennél azonban sokkal szilárdabban kell két lábban a földön állni. Közeli rokonoddal vagy barátoddal nézeteltérésbe keveredhetsz, ám nincs okod aggodalomra, mert komoly konfliktus nem származik ebből a szituációból. Szíved választottjával egy kellemes kiruccanás vár.

Fotó: Getty Images

A folytatásért kattints IDE!

Olvasd el ezt is!