Napi horoszkóp: szeptember 27. – Nehéz nap vár rád

2022. szeptember 27.
Készülj fel a kihívásokra!

Kos

Csak az van elintézve, amit te végzel el. Hiába próbálsz segítséget kérni, abban nincs köszönet, dolgozhatsz mások után is. Éppen ezért inkább kevesebb feladatot tervezz be a mai napra, éppen csak annyit, amennyit egyedül is képes vagy elvégezni. Bár a szeretteid aggódva figyelik, mégsem állnak melléd, érdemes lenne erről elbeszélgetned velük, de ne most, mert túl feszült vagy ahhoz, hogy megértesd velük, mennyit jelentene a támaszuk.

Bika

Amikor másnak tanácsot adsz, közben a saját problémáidra gondolsz. Talán ismerős az a helyzet, hogy amit mondasz másoknak, az akár a saját gondjaidra is megoldást nyújthat. Persze meg kell dolgoznod a sikerért, hogy végre tisztázd a téged foglalkoztató kérdéseket, de ez már könnyedén fog menni, hiszen végre látod a fényt az alagút végén. Ne feledkezz meg azonban eközben arról sem, hogy a friss levegő és a testmozgás csodákra képes.

nő-összel

Ikrek

Ne menj bele felesleges szócsatákba, mert gyorsan elmérgesedhet a vita. Inkább vonulj félre, és fordítsd a figyelmedet saját magadra. Bőven van tisztázandó kérdés a fejedben, éppen ideje azokat tisztázni, hiszen addig nem tudsz továbblépni, amíg nem kapsz válaszokat először önmagadtól és utána még az érintett felektől is. Nehéz nap vár rád, nagy utat fogsz bejárni és végül veszteségeket is el kell könyvelned.

Rák

Remek hangulatban ébredsz, és ilyenkor hajlamos lehetsz túlvállalni magadat. Talán ennek köszönheted, hogy a délutáni órákra már el is felejted a reggeli boldogságot, és egyre feszültebbé válsz. Ne kezdj lázas kapkodásba, hiszen úgysem fogod tudni valamennyi megkezdett feladatodat lezárni, inkább azokkal foglalkozz, ahol már közel vagy a végéhez, hogy azokat viszont megnyugtató módon rendezhesd.

Oroszlán

Nem kell egyedül megbirkóznod az akadályokkal, szeretteid ott állnak melletted, még kérned sem kell, mivel már nem tudod álcázni előttük, hogy fáradt vagy és feszült. Ennek köszönheted azt a segítőkészséget, amely feltámadt bennük. Ne szégyenlősködj, ossz rájuk is bátran feladatot, mindenkire találsz a lehetőségeihez mérten nem túl nehezet, de egyúttal ezzel tehermentesítheted is magad.

Szűz

Végre sikerül egy olyan célt kitűznöd magad elé, amely mindjárt elérhető is. Nem kell sokat fáradoznod, hogy a hőn áhított siker meglegyen és ez olyan energiákkal tölt el, mely átlendít a holtponton. Ennek ellenére ne hajszolj további eredményeket, inkább dőlj hátra, és élvezd az elvégzett feladat okozta örömöt. Hiszen mi értelme lett volna küzdened, ha utána egyből újabb kötelezettségeket veszel a nyakadba?

Fotó: Getty Images

A folytatásért kattints IDE!

Olvasd el ezt is!