A heti horoszkópod megmutatja, hogyan csinálj belőle limonádét, ha az élet citromot ad

2022. szeptember 26.
Ötleteink és terveink mindig vannak, aztán az élet teljesen másfelé kanyarítja a dolgainkat. Új asztrológiai időszak vette kezdetét, amikor egyszerre hat bolygó került retrográdba – Merkúr, Jupiter, Szaturnusz, Plútó, Uránusz és Neptunusz –, ami felborítja a stabilitást. De ha a héten is a célon tartjuk a szemünket, csak az útvonalat kell módosítanunk, hogy elérjünk addig, feladnunk nem kell semmit.

A jó hír, hogy mindig van remény, még akkor is, ha úgy tűnik, a bolygók összeesküdtek ellenünk. Sőt, jelen esetben több dolog is segítheti a csillagjegyeket, hogy átvészeljék ezt a nehéz asztrológiai időszakot, a retrográdot. Olvasd el, mit hoz a szeptember 26. és október 2. közötti hét a csillagjegyednek, vagy nézd meg, mit jósol a horoszkópod a csillagállások szerint az év további részére.

heti-horoszkop-szeptember-26

Kos (március 21. – április 19.)

A hét egy rossz hírrel indulhat a csillagjegy szülöttei számára. Ha nem biztosak magukban és abban, hogy jó döntés lenne most elköteleződniük valaki vagy valami mellett, ez egy óvatos emlékeztető is lehet arra, hogy tartsanak ki a meggyőződésük mellett. A hét közepe felé megjelenik a reménysugár, de tartsák nyitva a szemüket a Kosok, mert valami váratlan dolog történhet velük.

Bika (április 20. – május 20.)

Titkok és gyanakvás kúszhat be a Bikák stabil hétköznapjaiba szeptember 26-án. Ha nem szívből teszik, amit csinálnak, úgy érezhetik, túlhajtották magukat. A hét második felében mindenképp pihenjenek a csillagjegy szülöttei, hogy feltöltődjenek és rátaláljanak a harmóniára.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Minden összedőlni látszik az Ikrek életében, a kényelem, pénzügyek és minden, amiben hittek. Nem csoda, ha egy kis kikapcsolódásra vágynak, ám a héten ezt nem könnyű megvalósítaniuk. A hét végén jöhet el az áttörés.

Rák (június 21. – július 22.)

Kaotikus hét vár a csillagjegy szülötteire. Kuckózzanak be otthon, próbálják átvészelni biztonságos és kényelmes helyen a retrográdot, ami feszültséget teremthet mind a magánéletükben, mind a munkahelyükön. A hét második felében vizsgálják meg, valóban szükségük van-e bizonyos kapcsolatokra vagy sem.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Sok minden jár az Oroszlán fejében? A hét elején nehéz lehet a kommunikáció, mind a munkában, mind a magánéletben történhetnek félreértések emiatt. A hét közepén viszont esélyt kaphatnak a csillagjegy szülöttei, hogy tisztázzák a helyzetet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Vegyék körbe magukat inspiráló, bátorító és felemelő személyekkel a csillagjegy szülöttei. Nosztalgikus hangulatban indulhat a hét a Szűzek számára, feltűnhet a múltból egy olyan személy, aki egykor fontos volt számukra. Legyenek biztosak benne a csillagjegy szülöttei, hogy egész héten őszintén kommunikálnak, és nem térnek le arról az útról, amit a meggyőződésük diktál.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Van valami, amit még a születésnapjuk előtt helyre kell tenniük a Mérlegeknek? Azt ezen a héten mindenképp intézzék el, mert lehet, hogy utána már késő lesz! Nézzék meg a naptárjukat is, nehogy valami olyanról feledkezzenek meg, amit egy számukra fontos személynek ígértek meg a szeptember 26.-i hétre. 

Skorpió (október 23. – november 21.)

A csillagjegy szülöttei elfecsérelhetik erejüket már a hét közepére. Legyenek bölcsebbek és óvatosabbak. Ne mondjanak le a szokásos rituáléikról sem, mert ezek segíthetnek, hogy a hét végére a Skorpiók tisztán átlássanak az ártó szándékú közeledésen is.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Jegyezzék meg a Nyilasok: nagy különbség van az önzőség és az önszeretet között. Ez lehet akár a hét mottója is a csillagjegy szülöttei számára. A kérdés az, vajon bele akarnak-e lépni annak a másik embernek a cipőjébe, vagy csak a partvonalról akarnak tanácsot adni?

Bak (december 22. – január 19.)

Az egyensúly megtartása még az olyan megbízható és kiszámítható csillagjegy számára is nehéz lesz a héten, mint a Bak. De hűségesnek lenni valakihez egy dolog, ehhez nem kell, hogy olyat tegyenek, ami ellenkezik az értékrendjükkel. Tartsák meg a távolságot a feletteseikkel a munkahelyükön. Nem kizárt a hét második felében, hogy rátalál a szerelem a csillagjegy szülötteire.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ha van tervük, ezen a héten kezdjenek bele a megvalósításába a Vízöntők. Számítsanak rá azonban, hogy ez feszültséget kelthet egy olyan személlyel, akitől támogatásra számítanak. Mások viszont – akiktől nem várták volna – a csillagjegy szülöttei mellé állnak. Új barátság veheti kezdetét, ami a legjobbat hozza ki a Vízöntőkből.

Halak (február 19. – március 20.)

Hallgassanak a szívükre és a megérzéseikre a csillagjegy szülöttei a héten. Ne tegyenek olyat, ami iránt nem tudnak szenvedélyesen elköteleződni, mert később megbánják. Szakítás lehet kilátásban a hét közepén, ami felszabadító erővel hat a Halakra.

Forrás: Popsugar Fotó: Unsplash

Olvass tovább!