Hétvégi szexhoroszkóp: ezek a csillagjegyek számíthatnak akcióra

2022. október 07.
Kinek tartogat forró akciót a hétvége, és ki az, aki most nyugodtan otthon maradhat? A hétvégi szexhoroszkópból kiderül!

KOS

A péntek még határozottan nem a Kosok napja, szombaton azonban már érdemes vadászatra indulniuk, hiszen a Mérleg időszaka kifejezetten kedvez a csillagjegy szülötteinek. Vesd ki a hálódat holnap este, és légy nyitott: ez a nap a váratlan kapcsolódások ideje lehet.

BIKA

Ma este egész jó eséllyel találsz magadnak forró egyéjszakás kalandot (ha erre vágysz), holnap azonban nem a te napod lesz, szóval a randid is jobban jár, ha még az ébredésed előtt távozik a házból. A te életedben most inkább a munka kerül majd fókuszba a szerelem helyett – ezt is érdemes lehet kihasználni.

IKREK

Ha Ikrek csillagjegyű vagy, eljött a te időd! Nagyon jól fogod érezni magad a hétvégén, és mások is nyitottak lesznek karizmatikus személyiségedre. Ha valakit már régóta kiszemeltél magadnak, most végre szerencséd lehet! Tedd oda magad, tiéd az éjszaka!

hetvegi-szex-horoszkop

RÁK

Most éppen kicsit csendesebb a szerelmi életed, a forró kalandok helyett egyébként is inkább egy komoly kapcsolatra várnál. Sajnos ez az időszak egy kicsit magányosnak tűnhet, és az is előfordulhat, hogy egy kitartó ex zavar bele még mindig a képbe.

OROSZLÁN

Az elmúlt időben a figyelem középpontjába kerültél, és ezt élvezed is: sokan akarnak veled lógni, és a randiappokon is egyre többen írnak rád. Épp ezért ne állj le az első jelentkezővel, hiszen most van lehetőséged válogatni – sőt, érdemes lehet olyan mellett letenni a voksod, aki alapvetően nem annyira a zsánered!

SZŰZ

Nincs túlságosan jó hírünk a csillagjegy szülötteinek. Mostanában meglehetősen ingerlékeny vagy, ezt pedig mások is észreveszik, így nem épp ez a hétvége lesz a forró kalandok ideje. Mielőtt a szexen járna az eszed, próbálj meg inkább meditálni, hogy megnyugodhass kicsit!

MÉRLEG

Péntek este még nem érdemes kimozdulnod, holnap azonban már mehet a flörtölés, a randizás és akár a szex is, hiszen a Kos Holdja aktiválja szexi energiáidat. A hétvégén végre igazán magabiztosnak és csábítónak érezheted magad – használd ki!

SKORPIÓ

A Mérleg időszaka nem éppen ideális a szerelmi életed szempontjából, épp ezért nem meglepő, ha mostanában magányosnak érzed magad. A péntek esti Halak Hold azonban kedvezhet a csillagjegy szülötteinek, így ezen az éjszakán van esélyed rá, hogy szexben legyen részed – akár van állandó partnered, akár nincs!

NYILAS

Ha egy ideje már randizgatsz valakivel, és úgy érzed, eljött a szex ideje, ne várj tovább, a hétvége tökéletes alkalom lehet, hogy a következő szintre lépjetek. Az induló románc jó eséllyel egyébként nem csak szexre épülő viszony lesz, hanem tartós kapcsolat válhat belőle!

BAK

Itt az ideje, hogy elmondd randipartnerednek, hogy érzel iránta. Ez az időszak jó lehet arra, hogy romantikus partnert találj, méghozzá kifejezetten komoly, hosszú távú kapcsolatot. Ha azonban még nincs kiszemelted, és épp a hétvégén indulnál vadászatra, sajnos ne számíts nagy sikerekre…

VÍZÖNTŐ

Nyugodtan hívj randira olyat is, akit alapvetően nem szoktál. Ha mindig a magas pasikra buksz, most próbálkozz egy alacsonyabbal! Ha a nőies lányok tetszenek, válassz fiúsabbat! A meglepő választások meglepő sikereket is hozhatnak ezen a hétvégén.

HALAK

Ezen a héten a Halak jegyűek jó eséllyel teljesen el vannak veszve érzelmeikben, ami kifejezetten jól jöhet azoknak, akik tartós kapcsolatban élnek. Ha azonban szingli vagy, a befelé irányuló fókuszod visszaüthet – lehetséges, hogy mostanában nem igazán vesznek észre mások. Ne felejtsd el, elsősorban magaddal kell foglalkoznod, használd ezt a hétvégét is erre.

Forrás: Cosmopolitan US Fotó: Getty Images

Olvass tovább!