Ezek a csillagjegyek a legjobbak az ágyban

2021. július 09.
Melyik csillagjegy a legszenvedélyesebb szerető? Ki szeret legjobban új dolgokkal kísérletezni? Ki az, aki nagy gondot fordít az előjátékra, és ki az, aki inkább azonnal a közepébe vág? Kit érdemes megkörnyékezni, ha szenvedélyes szexuális élményekre vágysz? Itt vannak a válaszok!

A születési horoszkóp nagyban meghatározza, hogy ki mennyire szenvedélyes, vagyis akad a csillagjegyek között több olyan is, akikkel felejthetetlen szexuális élményekre tehetsz szert. Szexhoroszkópunkból kiderül, kik az igazi lepedőakrobaták!

Ezek a csillagjegyek a legjobbak az ágyban

Kos

Rendkívül erőteljes és határozott személyiség, amit a hálószobába lépve sem képes – és nem is akar! – levetkőzni. Sokak számára vonzó csillagjegy, imádja, ha ő tarthatja kézben az irányítást. Úgy tartják, hogy a Kos csókol legszenvedélyesebben az összes csillagjegy közül, türelmetlensége azonban csorbítja a romantikát. Ha olyan szenvedélyes partnerre vágysz, akit könnyen elkap a hév, a Kos a te embered – ha viszont inkább gyengédebb, érzelmesebb szexuális élményekre vágysz, jobb, ha nem mellette horgonyzol le.

Bika

Nagyon érzéki csillagjegy – intenzív szexuális étvággyal megáldva. Szenvedélyes és odaadó szerető, tudni kell azonban róla, hogy akkor élvezi igazán a szexet, ha érzelmeket is táplál a másik iránt. Nem híve az egyéjszakás, kizárólag a testi örömökre épülő kapcsolatoknak, számára a fizikai közelség mellett az is nagyon lényeges, hogy a lelkét is megérintsék. Nem jellemző rá a kapkodás, szereti mindennek megadni a módját, így abszolút nem érzi időpazarlásnak a hosszúra nyúlt előjátékot vagy a szerelmeskedést követő összebújást.

Oroszlán

A legtöbb csillagjegyhez tökéletesen passzoló szexuális partner, akiről a felületes szemlélő úgy tarthatja, hogy önző és egoista, aki csakis a saját örömére gondol, ez azonban nagy tévedés. Erős benne a vadászösztön, ha kiszemel magának valakit, akkor azt szeretné megszerezni – ez az esetek többségében sikerül is neki, hiszen a kisugárzása egyszerűen ellenállhatatlan. Boldogan próbál ki új dolgokat az ágyban, és addig nem csillapodik benne a szenvedély, amíg meg nem győződik róla, hogy a másiknak is élvezetes volt az együttlét, nem csak neki. Az önzőség tehát csak városi legenda a zodiákus jegyek királyáról!

Mérleg

A Mérlegnél figyelmesebb és érzelmesebb szeretőt nehéz lenne találni, egyszerre romantikus és szexi. Ő is szívesen kísérletezget a testi örömök vizére evezve, nyitott az új és izgalmasnak ígérkező dolgokra. A Mérleg nem az a kizárólag a szexre hajtó típus, az érzelmi kötelékek ugyanolyan fontosak számára, mint a testi vonzalom, hatalmas szíve van. Minden életterületen, így a szexualitás terén is a harmóniára és a kiegyensúlyozottságra törekszik, nemcsak azt imádja, ha őt kényeztetik, hanem az is a mennyekbe repíti, ha ő járhat választottja kedvében.

Ezek a csillagjegyek a legjobbak az ágyban

Skorpió

A zodiákus jegyek közül ő a leginkább szexéhes, aki a nap bármely percében, szinte bárhol kapható lenne egy kis testi kényeztetésre. Megjelenése és személyisége is vonzó, titokzatossága miatt sokaknak nehezen megy ki a fejéből, ő pedig kifejezetten élvezi, ha valaki töri magát azért, hogy a kegyeibe férkőzzön. Csodás partner a hálószobában és azon kívül is, sokaknak adhatna leckét szenvedélyes szerelemből. Nála megesik, hogy ajtóstul ront a házba, nincs mindig kedve és türelme az előjátékhoz – ha túlzottan magával ragadja a vágy, azonnal a lovak közé akar csapni, és szeretne mielőbb a csúcsra jutni. Jó, ha tudod, hogy biztos partnere mellett is képes falakat emelni maga köré, amit nem mindenki visel jól, pedig ez a viselkedés nem a te személyednek szól. Egyszerűen arról van szó, hogy a Skorpiót ilyen furcsa fából faragták.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?