Ezeknek a csillagjegyeknek a legpiszkosabb a fantáziája

2022. március 27.
Születési horoszkópod nemcsak a szexuális kisugárzásodat határozza meg, hanem azt is, hogy mennyire piszkos a fantáziád. Ha ezek közé a csillagjegyek közé tartozol, minden bizonnyal gyakran forognak a gondolataid a szex körül.

Bizonyos csillagjegyek nem tehetnek róla, szinte mindenről a szex jut az eszükbe, ráadásul nem is akárhogyan. A horoszkóp szerint nekik a legpiszkosabb a fantáziájuk, vagyis igazán különös dolgokra vágynak, mikor úrrá lesz rajtuk a szenvedély!

Ezeknek a csillagjegyeknek a legpiszkosabb a fantáziája

Kos

Az, hogy a Kos egy Tűz elemű csillagjegy, nemcsak a munkában mutatkozik meg, hanem a hálószobában is. Igazán impulzív személyiség, aki nem szívesen fogja vissza magát: ha beindul, akkor bizony nehezen parancsol a vágyainak. Odáig van a különleges élményekért, nem sokszor használja az eszét, mielőtt fejest ugrik egy szexuális kalandba. Totál lázba hozza a gondolat, hogy nyilvános helyen szexeljen, annak lehetősége, hogy tetten érjék, eszméletlenül felkorbácsolja benne a szenvedélyt.

Bika

A legtöbben lassú és megfontolt csillagjegynek tartják a Bikát, ám ez csak félig igaz rá: ha lepedőgyűrögetésről van szó, nagyon is felélénkül, ugyanis minden, ami a testi örömökkel kapcsolatos, az őt mágnesként vonzza. Éppen ezért, ha halmozhatja az élvezeteket, a fellegekben jár: egy illatos fürdővel összekötött, masszázzsal induló és hosszúra nyúló testi kényeztetés igazán boldoggá teszi, de még ennél is izgatóbb sok Bika számára, ha a partnere testéről ehet vagy vágyfokozó ételeket fogyasztanak, miközben egymás örömére tesznek.

Oroszlán

Az Oroszlán igazán odateszi magát az ágyban, és nagylelkűsége ott is megmutatkozik: sosem csak a saját beteljesülésére gondol, hanem azért is lelkesen megdolgozik, hogy párjának is felejthetetlen örömeket okozzon. Igazi irányító típus, és ezt a hálószobában sem tudja levetkőzni, lelkesen ad instrukciókat a partnerének, és imádja, ha azokat végre is hajtják. Emellett az uralkodás mellett hihetetlenül izgató számára a hármas szex gondolata, természetesen csakis úgy, hogy ő diktálja az iramot és azt, hogy ki hogyan tegye boldoggá a másikat.

Erotikus fantázia

Skorpió

Minden bizonnyal az ő fantáziája a legpiszkosabb az összes csillagjegy közül, imádja a szenvedélyes együttléteket és saját magát is lelkesen kényezteti, ha épp nincs kéznél senki, aki gyönyörökben részesíthetné. Mindenben benne van, ami extrém és különleges, egy percig sem habozik új pózok vagy meglepő helyszínek kipróbálása előtt. Legjobban viszont az korbácsolja fel a szenvedélyét, ha eljátszik a párcserés szex gondolatával. Imádná, ha legális keretek között fedezhetné fel valaki más testét, és megmutathatná, micsoda attrakciókra képes. Ha szexuális teljesítményéről pozitív visszajelzést kap, számára az is felér egy orgazmussal!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?