Októberi horoszkóp 2022: a Szűz sokkal lustább lesz, az Ikrek teljesen felpörög

2022. október 01.
Október hónapban a csillagok állása szerint minden jegyre igaz lesz, hogy egyre fogékonyabbá válunk az újdonságokra.

KOS

Mindig tettre kész személyiséged sok érdekes színnel gazdagodik. Elsősorban a gondolkodásod lesz briliáns, de a párkapcsolati területeden tartózkodó Vénusz is megmutatja áldásos természetét. Nyugodt, szép, romantikus hetek állnak előtted. Teljesülhetnek a vágyaid, bármilyen területen is vagy érdekelt. A szerencsét hozó Jupiter még mindig a születési jegyedben jár, így bővelkedsz a különféle lehetőségekben.

BIKA

Makacsság és céltudat jelenleg kéz a kézben jár nálad. Nem könnyű meggyőzni, de ha valami igazán felkelti az érdeklődésedet, akkor hatékonyan cselekszel. A munkában szükséged lesz némi engedékenységre: fogadd el, hogy másnak is igaza lehet. Ha jól kommunikálsz, profitálhatsz belőle. A vártnál nagyobb kiadásaid lehetnek, de szerencsére van miből fedezned őket.

oktoberi-havi-horoszkop-2022

IKREK

A harcias Mars látogatta meg a születési jegyedet, de szerencsére kedvező arcát mutatja: mindössze a gondolkodásodat pörgeti fel. Észreveszed majd, hogy a munkatársak vagy bárki más csak kapkodja a fejét sziporkázó gondolataidat hallva. A párkapcsolatod harmonikusan alakul, elfogadod a társad nézeteit, ugyanakkor ügyesen érvényesíted a saját elképzeléseidet is.

RÁK

Amennyiben tanulmányokat folytatsz, most minden befektetett energiád, perced megtérül. Persze tanulni nem csak az iskolában lehet. Hozhat az élet olyan helyzeteket, amikor találékonyságod, korábbi tapasztalataid terelnek a helyes útra. Személyiséged alakítása is előtérbe kerül – az új lehetőségek szinte teljesen új embert követelnek. Társad néha nehézkesen dolgozza fel a hétköznapokat.

OROSZLÁN

Pénzügyi területen legyél óvatos. Nagyobb beruházáskor vagy hitelfelvétel esetén a legapróbb betűs részt is olvasd el. Bárki kecsegtet busás haszonnal, egy szavát se hidd el. A Merkúr és a Neptunusz kapcsolata most rendkívül befolyásolhatóvá tesz. Hallgasd meg a rokonaid véleményét is. A párod ebben a hónapban az egyik legfőbb támogatód. Keresd azokat az alkalmakat, amikor számodra jóleső dolgokat csinálhatsz.

SZŰZ

Uralkodó bolygód, a Merkúr épp a születési jegyedben jár. Kritikusan szemléled a világot, minden feladathoz úgy állsz, hogy a témát alaposan körbejárod, többféle alternatívát is kidolgozol, és csak akkor döntesz, ha száz százalékig biztos vagy a dolgodban. Az említett égitest azonban hamarosan odébb áll, a Mérleg jegyéből visszatekint, és sokkal lassabb, szinte lusta tempóra késztet.

MÉRLEG

A Nap a születési jegyedben jár, kéz a kézben halad a harmóniáért felelős Vénusszal. Ez a te hónapod. Alapvetően szerelmes természeted mindent megkap, hogy boldog legyen. Vonzó leszel, te lehetsz a társaság középpontja, és szinte minden egyes nap találhatsz okot az ünneplésre. Akár régi, akár új kapcsolatban élsz, meglegyint egy kellemes flört lehetősége.

SKORPIÓ

Az otthonodra koncentrálsz. Valószínűleg egy régebben elkezdett tatarozás, felújítás vagy bútorcsere jut el végre a befejező fázisába. Annyira biztos vagy benne, hogy jó az elképzelésed, hogy senkitől nem kérsz tanácsot. Helyesen is teszed, hiszen így nem tudod elaprózni magadat. Az élet minden területén körültekintő és összeszedett leszel, a munkádban kiemelkedő dolgot hozhatsz létre.

NYILAS

Új ismeretségek hozhatnak új célokat. Társasági lény vagy, így nem esik nehezedre bővíteni az ismerőseid körét. Hasznodra válik, ha mindent megfigyelsz: egy-egy apróság, egy szó, egy gesztus lehet az, ami majd új ajtót nyit meg előtted. A párkapcsolatban maradéktalanul elfogadod a társad nézeteit, de igyekszel minél többször hangot adni a saját gondolataidnak. Jól tudtok együttműködni.

BAK

Gyakran mondják a Bak jegyűekre, hogy bölcsek és mindent tudnak. Igaz lesz ez mostanában is. Sokat jelent számodra, hogy gazdag tudással, tapasztalatokkal rendelkezel. Ne csak arra gondolj, amit az iskolában tanultál. Minden részlet, ami valaha is megragadta a figyelmedet, egyre inkább hasznodra lehet. Okosan, céltudatosan kormányozod életed hajóját. A családod mindenben támogat.

VÍZÖNTŐ

A Hold, bár csak egy-két napig tartózkodik a születési jegyedben, jó alapot ad ennek a hónapnak: megnöveli a vonzerődet. Olyan leszel, mit egy mágnes, többen keresik majd a társaságodat. Nincs is jobb annál, mint amikor érzed, hogy fontos a személyed. A szigorú Szaturnusz is a születési jegyedben jár: magabiztosságot, határozottságot hoz.

HALAK

Olyan vagy mostanában, mint egy mesemondó. Tele vagy érdekes történettel, és ezeket szívesen meg is osztod másokkal. Élmény a társaságodban lenni. Pénzügyi területen kisebb-nagyobb gondok adódhatnak. Túl magabiztosan költekeztél az elmúlt időszakban, és ez most visszaüt. Kissé szolidabb életmóddal viszonylag hamar újra eléred a pénzügyi egyensúlyt.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!