Itt a nagy humorrangsor: a legviccesebb csillagjegytől a legsótlanabbig

2022. október 04.
Vannak, akiknek ösztönösen zseniális a humoruk, mások egyszerűen nem tudnak jó poénokat elsütni, sőt, nem is értik a vicceket. A csillagok a humorérzékünket is meghatározhatják – szóval mutatjuk is a nagy humor-rangsort a csillagjegyek között!

12. Bak (dec. 22. – jan. 19)

A szigorúságukról, merevségükről híres bakok nem a legnagyobb nevettetők a zodiákusban, hiszen hajlamosak mindent túlságosan is komolyan venni. Épp ezért ebben a rangsorban ők lettek a leginkább sótlanok De ha egy bak vicces, akkor általában nagyon fanyar humorral, iróniával operál, amit sokan kifejezetten imádnak.

11. Vízöntő (jan. 20. – feb. 18.)

Talán meglepő, hogy a Vízöntő a lista alján végezte, de ez inkább azért van, mert a csillagjegy szülöttei annyira szeretik a nevetést, hogy szívük szerint inkább mások poénjain nevetnek. A Vízöntők egyébként is jobban szeretnek szűk baráti körükben megnyílni, szóval nem biztos, hogy egy vadidegen előtt is megcsillogtatják humorukat.

10. Rák (jún. 21. – júl. 22)

A Rákok imádják az önironikus (néha már önostorozó) humort, de ezt főleg azok értékelik, akik már ismerik őket, és felismerik az iróniát a viccek mögött. Sokaknak inkább furának, kellemetlennek tűnhetnek ezek a viccek, így nem mindenki tud rákapcsolódni a csillagjegy poénjaira.

humorerzek-csillagjegy-horoszkop-rangsor

9. Bika (ápr. 20. – máj. 20)

A Bikák nyugodt, laza természetükről híresek – épp ilyen a humoruk is! Nem ők lesznek azok, akik zajos performanszokat tartanak egy buliban, vagy ordítva poénkodnak a társaságban, de ha egy Bika mellett ülsz, készülj fel rá, hogy a füledbe súg majd egy zseniális megjegyzést, amitől garantáltan nem tudod majd abbahagyni a nevetést.

8. Halak (feb. 19. – márc. 20)

Az érzékeny halak leginkább a vicces anekdotákban jeleskednek: mindig van valami jópofa sztorijuk, amit képesek érzékletesen, jó humorral elmesélni. De vigyázat, a Halak humorához érdemes kitartónak lenni, ezek a történetek ugyanis hajlamosak lehetnek egy kicsit hosszúra nyúlni…

7. Szűz (aug. 23. – szept. 22.)

A Szűz a zodiákus „szarkazmuskirálya”, száraz, fanyar humoruk miatt nagyon sokan szeretik őket. Általában gyorsan vág az eszük, és mindig érzékletesen rámutatnak a helyzetekben rejlő poénfaktorokra, ami jó megfigyelőképességüknek is köszönhető. A Szűz humora néha már kicsit durva is lehet, ezért nem biztos, hogy mindenkinél betalál.

6. Skorpió (okt. 22. – nov. 21)

A Skorpiók még a mély beszélgetéseket is képesek megfűszerezni egy kis humorral – ez a humor ugyan elég sötét lehet, de ennek ellenére (vagy talán épp ezért) baromi vicces. Ettől függetlenül a csillagjegy szülötteinek érdemes odafigyelniük rá, hogy vicces megjegyzéseik ne legyenek bántóak mások számára – ezért is működnek jobban a már bejáratott társaságokban.

5. Oroszlán (júl. 23. – aug. 22)

Az Oroszlánok imádnak emberek között lenni, általában eléggé extrovertáltak és született előadók! Imádják a figyelmet, ezért gyakran szórakoztatják a társaságot sajátos performanszaikkal. Nagyon jól használják a túlzást, a színészkedést, és alapvetően is hajlamosak humorral megoldani a saját életükben felmerülő problémákat. Egy Oroszlán mellett tényleg garantált a nevetés.

4. Kos (márc. 21. – ápr. 19)

A bolondos, könnyed Kosok született vezetők, és humorukkal is könnyedén átveszik az irányítást egy társaságban. A Kosok nagyon ügyesen használják eszközként a humort, hogy megszerettessék magukat másokkal, szóval jó eséllyel ráéreznek majd azokra a poénokra, amikkel a különböző társaságokat megnevettetik. Nagyon szeretik a fizikai humort is, és bátran csinálnak hülyét magukból, szóval nyugodtan készülj fel a vicces fejekre és eszement táncokra egy Kos mellett!

3. Ikrek (máj. 21. – jún. 20)

Az Ikrek nagyon jól megérzik, hogyan lehet más kontójára poénkodni úgy, hogy az még ne legyen bántó a másik embernek. Ezzel együtt azt is nagyon jól tudják, hogy nem kell megsértődni, ha éppen ők válnak egy-egy vicc céltáblájává. Az Ikrek általában kifejezetten vicces emberek, így humoruk is többféle lehet a helyzetkomikumtól a csípős szarkazmusig.

2. Mérleg (szept. 23. – okt. 21)

A második helyen – sokak számára talán meglepő módon – a Mérleg végzett. Ez a barátságos csillagjegy imádja az embereket, épp ezért a humora is nagyon jó. Könnyen átveszi mások energiáját, és ő is sokakat megfertőz mosolyával. Segít környezetének jó hangulatba kerülni, és ügyesen oldja a hangulatot jól irányzott poénjaival. Nem véletlen, hogy a legtöbb eseményen ő a parti lelke!

1. Nyilas (nov. 22. – dec. 21)

Az éles eszű Nyilasok nem véletlenül kerültek a lista élére! A zodiákus legviccesebb jegye szinte minden helyzetben megérzi a humorforrást, és ügyesen ki is használja azt. A Nyilas az az ember, aki még a legnehezebb helyzeteket is képes egy kicsit könnyedebbé tenni zseniális poénjaival, és aki mellett gyakorlatilag mindig garantált a jókedv. Nagyszerű történetmesélők és ösztönösen viccesek, szóval mindenképpen jól járunk vele, ha van legalább egy Nyilas a baráti társaságunkban!

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!