Bizarr fétis a láthatáron: egyre többen vágynak „sárkány szexre”

2022. szeptember 29.
A Trónok harca előzménysorozatában és a Gyűrűk ura sorozatban is bőven vannak fantasztikus, mitikus lények, ez pedig az emberek szexuális fantáziáját is megmozgatta. Elmondjuk, mi az a sárkány szex, és azt is, miért vágynak rá olyan sokan.

A Bedbible szerint augusztus végére a Google keresőben csaknem 50 százalékkal emelkedett a „sárkány szex” kifejezésre szűrők száma – ez egybe esik a Trónok harca előzménysorozatának, a Sárkányok házának, és az új Gyűrűk Ura sorozat bemutatójával. Azóta a „sárkány szex” kifejezésre irányuló keresések hétről hétre folyamatosan növekednek.

sarkany-szex-fetis-sarkanyok-haza

De miért vonzódna bárki óriási, tűzokádó, pikkelyes mitikus lényekhez? Mielőtt még valóban megbotránkozunk ezen, gondoljunk bele egy kicsit, hányféle fétisről hallottunk már – ugye nem is olyan meglepő a sárkány szex! A sárkány szex alapvetően a fantasy fétisek csoportjába tartozik, és valójában egyáltalán nem új keletű jelenség: a két népszerű friss sorozat inkább csak a szélesebb körű terjedését segítette elő.

És persze a piac rögtön ki is szolgálta az igényeket: sárkányos dildók és egyéb szexjátékok árasztották el a netet, hogy az érdeklődök minél élethűbb élményeket szerezhessenek a sárkányokkal való aktusról (legalábbis arról, ahogyan azt elképzeljük).

A dragon sex egyébként jelen esetben nemcsak a sárkányokkal való együttlétre utal, hanem a Sárkányok házával kapcsolatos több szexuális fantáziát is lefedhet: az egyik ilyen például az incesztus szerepjáték (amikor a felek testvéreknek tettetik magukat) vagy a „konszenzuális erőszak”, amikor valójában mindkét fél akarja az aktust, de eljátsszák, hogy az egyikük küzd ellene.

Forrás: Cosmopolitan US Fotó: HBO

Olvass tovább!