Ennek a három csillagjegynek ma felpezsdül a szerelmi élete

2022. október 26.
2022. október 26-án egy szerencsés nap elé nézünk, ami néhány nehezen leküzdhető akadály elé állít bennünket, három csillagjegy számára azonban igazán szerencsésen alakul a következő 24 óra.

Bak (december 22. – január 19.)

Akkor érzed jól magad, ha nem veszekszel a pároddal. Az agresszió ma távolinak tűnik, de lehet, hogy ez nem tart túl sokáig. Amire itt ezen a napon szükséged van, az az állóképesség, és meg kell tanulnod, mikor avatkozz be, és mikor maradj ki valamiből. Szerelmed ma próbára teheti a türelmedet, hiszen sokkal jobban szereti a drámát, mint te. Megmentheted a helyzetet, ha ténylegesen segítesz neki.

harom-csillagjegy-szerelmi-elet

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Lehet, hogy késztetést érzel arra, hogy találj egy problémát, ami furcsa, tekintve, hogy nincs valódi problémád. A Szaturnusz energiája arra késztet, hogy veszekedj a szerelmeddel, de arra a következtetésre jutsz, hogy ez a valaha volt legjobb kapcsolatod. Egy ölelés és egy kedves mosoly mindent megold.

Halak (február 19. – március 20.)

Ezen a napon nincs semmi, amit fenyegetésként azonosíthatsz. A Skorpió hajlamos kihozni belőlünk a paranoiát, és általában te vagy az első, aki elindul ezen az úton. Ma azonban ellenálló és rugalmas leszel, így nemcsak a szerelemben lesz szerencséd, hanem mindenben.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!