Ez a 4 csillagjegy utál párkapcsolatban élni

2022. október 22.
A következő csillagjegyek inkább lesznek egyedül boldogok, mint egy kapcsolatban boldogtalanok.

Oroszlán

Oroszlánként nagyon domináns személyiség vagy, aki így vagy úgy, de mindig a figyelem középpontjába kerül. Kifejezetten szereted is a rivaldafényt, azt viszont nem, ha valakivel meg kell osztanod – legyen az akár a partnered. Az elbűvölő személyiséged miatt körülötted mindig zsonganak az emberek, egy rakás barátod van, így sokszor még a szükségét sem érzed annak, hogy párkapcsolatot keress. Nem mintha nem vágyakoznál a romantikára, de egy társ kedvéért nem szívesen mondasz le a népszerűségről.

szakitas-7-strategia

Szűz

Szűzként valódi perfekcionista vagy, és nem elégszel meg a tökéletesnél kevesebbel. Számodra nagyon fontos, hogy a drága idődet valóban értékes dolgokkal töltsd ki, és ebben nem nagyon vagy hajlandó kompromisszumokat kötni. Nem ráz meg túlságosan, ha véget ér a kapcsolatod, mert számodra egyébként is a terveid, céljaid megvalósítása a legfontosabb. Egyáltalán nincs könnyű feladata annak, aki meg szeretne felelni az elvárásaidnak. Neked párkapcsolatból is a legjobb kell, és ha nem találod meg a tökéletes partnert, akkor inkább élsz egyedül, mint egy nem ideális kapcsolatban.

Nyilas

Nyilasként nagyra értékeled a szabadságodat, és soha nem engednéd, hogy bárki vagy bármi a szárnyalásod útjába álljon. Nem arról van szó, hogy idegenkednél a szerelemtől vagy a romantikától, de sokkal szívesebben vagy egyedül, mint kapcsolatban egy nem megfelelő emberrel.

Vízöntő

Vízöntőként nagyon nehezen kötelezed el magad valaki mellett. Nagyon önálló és szabadszellemű vagy, és épp ezért gyakran érzed úgy, hogy egy párkapcsolatban egyszerűen elveszik az egyéniséged. A kapcsolatok számodra sokszor inkább csak felesleges korlátok, amik megakadályoznak a kibontakozásban. Ahhoz, hogy igazán meg tudj valakiben bízni, időre van szükséged, téged nem tud csak úgy magával ragadni a romantika. Nem ritka, hogy szingliként sokkal boldogabbnak érzed magad, mint kapcsolatban.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!