Ezt hozza 2022 halloweenje az egyes csillagjegyeknek

2022. október 19.
2022-ben a halloween nagyon különös csillagállásokkal köszönt ránk, így muszáj lesz egyensúlyt találni, amiben segíthet és ellazíthat az ünnepi készülődés. Ám nem minden csillagjegynek lesz könnyű megtalálni, mi az, ami kiszakíthatja a hétköznapok szorongást keltő történéseiből.

Október 31. idén hétfőre esik, ami már önmagában hozzájárul ahhoz, hogy kicsit furcsának érezzük ezt a napot, ne legyen olyan könnyed és felhőtlen, mint a korábbi években. Mutatjuk, mit tartogat a halloween 2022-ben – az intenzív Skorpió energiákon túl – az egyes csillagjegyeknek!

halloween-2022-horoszkóp

A tökfaragáson túl is számos meglepő dolgot tartogatnak a csillagok 2022 halloweenjára

Kos

2022-ben teljesen magával ragadja a halloween hangulata a csillagjegy szülötteit, már napokkal korábban elkezdik a készülődést. Bár a jelmezbe öltözés általában nem a Kosok asztala, idén azért előkerül néhány olyan lélegzetelállító kiegészítő, amivel magukra irányítják a figyelmet. Őrült energiák szabadulnak fel október utolsó napján, nem kizárt, hogy találkoznak egy olyan lenyűgöző emberrel, akivel romantikus szálak szövődhetnek. 

Bika

Jelmezbál két főre? Nem lesz nehéz meggyőzniük a Bikáknak legjobb barátnőjüket, hogy öltözzenek össze a halloweeni partira. Ha híres emberek bőrébe bújnak, garantált a siker 2022-ben a csillagjegy szülöttei számára. 

Ikrek

A csillagjegy szülöttei híresek saját kezűleg készített halloweeni jelmezeikről, idén jó alapanyagot találhatnak ehhez a használtruha-boltokban. Biztos, hogy egyedi és lélegzetelállító öltözékben tölti a halloweent az Ikrek, nem csoda, ha felfigyel rá végre az az ember, akiről már régóta álmodozik.

Rák

Ne leplezzék tovább az érzéseiket a csillagjegy szülöttei! A halloween 2022-ben remek alkalom arra, hogy kimondják végre, mit jelent számukra a másik ember. Ezt segítheti, ha valami olyan jelmezbe bújnak – mondjuk egy szuperhősébe –, ami magabiztossággal tölti el őket. Ne spóroljanak a flitterekkel idén!

Oroszlán

Az Oroszlánok igazán elemükben érzik magukat halloweenkor. Lételemük a színház, a dráma és a látványos jelmezek. Idén az egész hosszú hétvégét egy gigantikus halloweeni partivá változtatják barátaikkal a csillagjegy szülöttei. Több házibuli is kilátásban lehet 2022-ben október utolsó napjaira az Oroszlánoknak.

Szűz

A barátokkal való összeöltözés erősíti a kötelékeket, így ez remek alkalom lehet a Szűz jegyűek számára, hogy halloweenkor szorosabbra fonják kapcsolataikat egy közös jelmezzel. Ne ragadjanak le egy helyen, nézzenek be több ismerősükhöz is az este folyamán, mert nagy meglepetésekben lehet részük. 

Mérleg

2022 halloween estéje emlékezetes lehet a csillagjegy szülöttei számára. Kisebb, zártkörű, de annál igényesebb ünneplést szervezzenek, ahol nem kötelező a beöltözés, a csillagok állása most nyugalmat és egyensúlyt kíván inkább a Mérlegeknek, nem nagy bulizást.

Skorpió

A 2022-es halloween igazi nyertese a Skorpió. Legyenek rugalmasak a csillagjegy szülöttei, mert előfordulhat, hogy változtatniuk kell a terveiken. A párkapcsolatban felejtsék el a macska-egér játékot erre az estére. 

Nyilas

A fokhagyma legyen kéznél a Nyilasoknál 2022 halloweenján, mert néhány energiavámpír kerülhet az ünnep idején a közelükbe. Ha kitartóak, halloweenkor beérhet a türelmük gyümölcse a szerelemben.

Bak

Emlékeznek arra a csillagjegy szülöttei, mikor az élet még nem volt ennyire bonyolult? Akkor most tegyék félre a múlton való rágódást, és próbáljanak meg halloweenkor előre tekinteni és megélni a pillanatot. Meglepően jól érezhetik magukat. 

Vízöntő

A barátok állnak 2022 halloweenján a Vízöntők életének középpontjában. Legyen kéznél a telefonjuk, mert spontán bulimeghívásokra számíthatnak a napokban. 

Halak

Mindenhol jó, de a legjobb bárhol máshol, csak nem otthon. Ez legyen a jelmondata 2022 halloweenján a Halaknak. A csillagok állása ugyanis tökéletes ahhoz, hogy szórakozzanak és ismerkedjenek, élvezzék és megéljék a pillanatot. Meglepő találkozások vannak kilátásban ezen a napon a csillagjegy szülöttei számára.

Forrás: Astrostyle Fotó: Getty Images

Olvass tovább!