Vége a Szaturnusz retrográdjának, itt az idő, hogy új fejezetet nyiss az életedben!

2022. október 24.
Valamivel több mint négy hónap után végre vége lett a Szaturnusz, azaz a karma bolygójának a retrográdjának, és október 23-án a Vízöntő jegyébe fordult.

A Szaturnusz retrográd nem olyan intenzív, mint mondjuk a Merkúr retrográd (szerencsére), de még mindig az elmélkedés, az átdolgozás és – sajnos – a visszafejlődés időszakát jelentette.

venusz-retrograd-vege

Most, hogy a Szaturnusz előre indult, itt az ideje, hogy leszűrjük, mit tanultunk ebből a gondolkodási időszakból, és felhasználjuk azt a továbblépéshez. „Először azt tanuljuk meg, hogy ha rosszul viselkedünk a retrográd időszak alatt, akkor a karma visszatér a Szaturnusz előre indulásával, így ír le egy teljes kört, hogy megtanítsa nekünk a leckét – mondja Lisa Stardust asztrológus és a The Love Deck szerzője. – A Szaturnusszal sok fontos leckét tanulhatunk meg magunkról, arról, hogyan bánunk másokkal, valamint arról, hogyan viselkedünk a társadalomban.”

Iva Naskova asztrológus szerint a Szaturnusz retrográdjának vége egy asztrológiai ébresztő: az ébresztőnek hatására tudatosabbak lehetünk a gyengeségeinkkel, amelyeket meg kell erősítenünk, hogy olyan életet építsünk, amilyet szeretnénk. „Most van az ideális alkalom arra, hogy átvegyük az irányítást az életünk felett, ugyanakkor ellenálljunk a kísértésnek, hogy irányítani kezdjünk másokat magunk körül – mondja. – Frusztráló lehet, ha a céljaink nem egyeznek meg a körülöttünk lévőkével, de megtanulhatunk körülöttük körözni, és kreatív módszereket találni arra, hogyan érjük el azt, amire vágyunk.”

Fotó: Getty Images, Forrás: Refinery29

Ezt már olvastad?