Ez lesz a különleges szerencsenapod a héten a csillagjegyed szerint

2022. november 07.
Ezen a héten nemcsak a múltban végzett munkád, hanem korábban meghozott döntéseid is megtérülnek, de fontos, hogy befogadd az ismeretlent. Ha mindez megvan, az életed több területén is kiteljesedve érzed majd magad. De az, hogy az egyes csillagjegyek számára a hét melyik napja tartogatja a legtöbb meglepetést, cikkünkből kiderül.

Kos (március 21. – április 19.)

A szerencsenapja: november 13. vasárnap

Ez a hét izgalmas lehetőséget hoz a karrierfronton. A Plútó most egy új állásajánlatot vagy lehetőséget hoz magával, amit múltbeli döntéseidnek és választásaidnak köszönhetsz. Ha mostanában bizonytalan voltál elakadtál, akkor ezen a héten minden megváltozik.

het-kulonleges-szerencsenap-csillagjegy

Bika (április 20. – május 20.)

A szerencsenapja: november 10. csütörtök

Nagy lendülettel veted bele magad a feladataidba, ami egy új esélyt ad a karrieredben, és változások hullámait indítja el. Időnként makacs lehetsz, amikor arról van szó, hogy sodródnod kéne az élettel, de ezen a héten az univerzum segít, hogy a következő szintre tudj lépni.

Ikrek (május 21. – június 20.)

A szerencsenapja: november 11. péntek

A Szaturnusz egy nagy lehetőséget hoz el számodra ezen a héten, de mindez a te kezedben van: rá kell jönnöd, hogy a keresett lehetőségeket csak akkor találod meg, ha egészségesebb döntéseket hozol. Ezen a héten gondold át, hogy a tetteid összhangban vannak-e azzal, amit igazán szeretnél, mert ez az, ami mindent megváltoztathat.

Rák (június 21. – július 22.)

A szerencsenapja: november 12., szombat

A Neptunusz pozitív lehetőségeket hoz a héten, de arra ösztönöz, hogy gondolkodj el azon, hogyan fejezed ki magad. Fontos számodra, hogy igazat mondj, mert minél hitelesebben fejezed ki magad, annál több szerencsét vonzol be.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A szerencsenapja: november 8. kedd

Ezen a héten a karriered kerül előtérbe: ha új munkahelyen vagy szerepkörben helyezkedtél el, akkor ezen a héten olyan változásokban lesz részed, amelyek nagyobb pénzügyi sikereket hoznak majd. Csak ügyelj arra, hogy egyensúlyt teremts a karriered és a személyes kapcsolataid között.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A szerencsenapja: november 8. kedd

Ezen a héten a csillagok segítenek még gyorsabban megvalósítani álmaidat, ez viszont azzal jár, hogy ki kell lépned a komfortzónádból és nyitnod kell az új lehetőségek felé. Bármennyire is szeretnél logikus döntéseket hozni, ezen a héten ne félj kockáztatni azért, amit őszintén szeretnél.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A szerencsenapja: november 8. kedd

Amint a Nap és a Merkúr összeállnak, az értékeid kerülnek előtérbe – ez alatt azokat a fontos kapcsolataidat kell érteni, amik a legtöbbet jelentik számodra mind a magánéletedben, mind pénzügyi téren. Ezzel együtt eljutsz oda is, ahol a tetteid végre találkoznak a szavaiddal, lehetővé téve, hogy hegyeket mozgass meg és megragadd a rád váró lehetőségeket.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A szerencsenapja: november 12. szombat

A Hold az érzéseidet képviseli, ami ezen a héten arra késztet, hogy hallgass a saját belső hangodra, és ezt tekintsd a legnagyobb erőforrásodnak. Bízz az intuíciódban, hogy befogadhass egy új ajándékot.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A szerencsenapja: november 11. péntek

Ez a hét lezár valamit, ami már régóta tart: megvilágítja a dolgok rejtett oldalát és döntő beszélgetésekre ösztönöz. Vonakodtál beszélni valamiről, mert úgy érzed, hogy még nem érted teljesen az adott dolgot. Lehet, hogy az volt a probléma, hogy bizonytalan voltál a következő lépésekkel kapcsolatban, de most minden megváltozhat.

Bak (december 22. – január 19.)

A szerencsenapja: november 11. péntek

A Szaturnusz az értékrendedet helyezi előtérbe, amit most jobban a körülötted lévőkre tudsz irányítani. Lehetőséged nyílik az újrakezdésre és rájössz, mi az, ami a legtöbbet jelenti számodra. Ahelyett, hogy a megszokásokhoz ragaszkodnál, most inkább engedj el mindent, ami csak még távolabb sodor azoktól az értékektől, amelyeket fontosnak tartasz.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A szerencsenapja: november 7. hétfő

Annyira nagy hangsúlyt fektettél az utóbbi időben a múltad különböző aspektusainak helyrehozására, hogy ez a hét jó alkalom lesz arra, hogy elgondolkozz a karriereden is. Ez nem azt jelenti, hogy ezt prioritásként kell kezelned, hanem csak azt, hogy rendben van, ha egynél több dolog is fontos számodra. Lehet egyszerre sikeres szakmai és magánéleted.

Halak (február 19. – március 20.)

A szerencsenapja: november 7. hétfő

A Jupiter megmutatja neked azokat a varázslatos ajándékokat, amiket az univerzum tartogat számodra. Ez a hét szerencsés pillanatokat teremt, te pedig azon kapod magad, hogy nyitsz az új lehetőségekre. A legfontosabb dolog az, hogy mindenképpen mondj igent arra, amit az univerzum hoz neked.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!