Erre vágynak az ágyban az egyes csillagjegyek

2022. október 28.
Szexting, bőrszerkó vagy szerepjáték? Mutatjuk, melyik csillagjegyet mivel csábíthatod el!

Kos

Kosként egy nagyon szenvedélyes, impulzív személyiség vagy – és ugyanez jellemző rád a hálószobában is. Semmi sem tud jobban beindítani, mint egy vad, spontán menet tusolás közben, vagy akár az autó hátsó ülésén. A partnered jobb, ha azonnal elfelejti a lassú romantikázást. A gyertyák helyett te jobban értékeled a szexbilincseket.

Bika

Bikaként téged a szerelem és a szépség bolygójaként ismert Vénusz irányít, ezért vagy te az egyik legromantikusabb állatövi jegy. Szereted lassan elnyújtani a dolgokat és kiélvezni a gyönyör minden pillanatát. Téged azonnal le lehet venni a lábadról egy romantikus vacsorával – üzenet a partnerednek, hogy a bor és a gyertyák mellé érdemes egy kis masszázsolajat is odakészíteni!

Ikrek

Ikrekként utálsz unatkozni, nem szereted az egyhangúságot, és ez a szexuális életedre is igaz. Imádsz új dolgokkal kísérletezni és még egy kis veszélytől sem riadsz vissza – a nyilvános szex például régóta a bakancslistádon van. Mivel az életedet a Merkúr, a kommunikáció bolygója irányítja, a mocskos beszéd és a szexting kifejezetten fel tud izgatni.

Szex

Rák

Rákként téged a Hold, az érzelmek bolygója irányít – ez a szexuális életeden is meglátszik. Számodra az intimitás rendkívül fontos, imádsz összebújni a másikkal, szükséged van a simogatásokra, miközben mélyen egymás szemébe néztek. Nálad a romantikus gesztusokkal egyszerűen nem lehet mellélőni, a lényeg, hogy kifejezettétek egymás iránti érzéseiteket.

Oroszlán

Oroszlánként az életed a folyamatos drámáról szól – és így van ez nálad a szexben is. Amint a hálószobába lépsz, olyan érzésed lesz, mintha az ágy egy színpaddá változna, ahol egy érzéki előadást kell bemutatnod. Azt akarod, hogy a másik vágyjon rád, és hogy minden körülötted forogjon: az ágyban igazi uralkodónak, a dzsungel királyának akarod érezni magad, akinek lesik minden óhaját.

Szűz

Senkit ne tévesszen meg a csillagjegy elnevezése! Szűzként kifejezetten élvezed és szereted a szexet – még az is megeshet, hogy kicsit a megszállottjává válsz. Mivel számodra is fontos kommunikáció, nem félsz megfogalmazni a vágyaidat és bármikor kapó vagy egy kis szextingelésre. Szűzként számodra fontosak a részletek, és ez a szexre is érvényes – a partnerednek érdemes lelassítania, csak rád koncentrálnia és elmerülnie az előjátékban.

Mérleg

Mérlegként az életedet a Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója uralja, ennek megfelelően a szexre is hajlamos vagy úgy tekinteni, mint a művészetekre. Kifinomult és érzéki vagy, de mellette kalandvágyó is. Bármikor benne vagy a kísérletezgetésben – legyen szó akár fenekelésről vagy szexjátékokról – és a szerepjáték is régóta birizgálja a fantáziádat.

Skorpió

Skorpióként te vagy az állatöv egyik legerotikusabb jegye! Szexuális energiád olyan vibráló, hogy szinte azonnal megérzik az emberek. Imádod a hatalmi játékokat, szereted dominálni a partneredet, és nem félsz ledönteni a tabukat a hálószobában. Egy édes hármassal, nyilvános szexszel vagy egy izgalmas szexjátékkal azonnal le lehet venni a lábadról.

Nyilas

Nyilasként igazi felfedező vagy – mind az életben, mind a hálószobában. Imádsz izgalmas kalandokba bonyolódni, még a csipetnyi veszélytől sem riadsz vissza. Nyilasként szívesen kipróbálnád a nyilvános szexet és a csoportszexet, de ha a partnered ennyire nem bevállalós, akkor a legkülönfélébb szexpózokban fogod kiélni a változatosság iránti vágyadat.

Bak

Izgalmas magánéletre vágysz, és szereted, ha a kezedben van az irányítás. Ambiciózus vagy az üzletben és az ágyban is, szívesen kísérleteznél szerepjátékokkal, és domináns-alávetett dinamikákkal. Mivel kifejezetten szervezetten szereted élni az életedet, szereted, ha az együttléteket is előre betervezheted a napjaidba.

Vízöntő

Vízöntőként téged minden érdekel, ami ellentmond a társadalmi konvenciókkal – magyarul igazi kinkrajongó vagyok. Minderre még rátesz egy lapáttal, hogy te vagy a tudományhoz és a technológiához leginkább kapcsolódó jegy, ami azt jelenti, kifejezetten szereted a szexjátékokat, a virtuálisvalóság-pornót, és mindenféle kütyüt, amit felhasználhatsz a piszkos fantáziádhoz.

Halak

Halakként egy művészi, spirituális jegy vagy, ezért legjobban az intim, érzelmes szexet kedveled. Az előjátékba neked még az is belefér, hogy egy erotikus költeményt olvass fel a partnerednek – vagy akár te magad írj róla egy verset. Halakként nagyon kíváncsi és nyitott vagy, és mindaddig, amíg a partnerednek is ilyen a hozzáállása, te boldogan megadsz számára mindent.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!