Ezt jósolja neked a Tarot november 11-re a horoszkópod szerint

2022. november 11.
Olykor érdemes a csillagokon kívül a Tarot-kártya jóslatait is meghallgatni.

Kos (március 21. – április 19.)

Tarot-kártya: Botok Királynője

Elképesztően erős vagy, és néha önfejű. Ma gőzerővel haladsz előre, és ez csak azért van, mert az önbizalmad biztosít téged, és tudod, hogy valamit muszáj megtenned.

jos-tarot-november-11-horoszkop

Bika (április 20. – május 20.)

Tarot-kártya: Pentákulum, fordítva

Lehet, hogy nem kapod meg, amit akartál, bármennyire is próbálkoztál. De a kétségbeesettség és a szomorúság ellenére is van fény az alagút végén. A csalódottság miatt ráismersz, hogy egy új út vezet oda, ahová el kell jutnod.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Tarot-kártya: A Torony

Senki sem tud minden egyes vészhelyzetet vagy válsághelyzetet előre megtervezni, de mentálisan fel lehet készülni arra, hogy az élet bármit is hozhat, ha te megfelelő gondolkodásmóddal rendelkezel. Lehet, hogy a jövő bizonytalan, de az egyetlen állandó az életben mindig te leszel önmagad számára.

Rák (június 21. – július 22.)

Tarot-kártya: A Bolond

Az élet egy verseny, amit megnyerhetsz. Ehhez azonban döntést kell hoznod: tanulhatsz a múltból, de bármennyire is félsz a hátad mögött hagyni, amit tudsz, sokkal jobb kilépni a komfortzónádból.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Tarot-kártya: Kardok Kettes, fordítva

Készen állsz az ugrásra és egy nagy döntés meghozatalára. Ezt végiggondoltad: tudod, mit akarsz, és most már csak annyit kell tenned, hogy teljesítsd is.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Tarot-kártya: Kardok Tízes, fordítva

Az árulás és a megbántódás érzése végre a végéhez közeledik. Újra kapsz levegőt és többé nem engeded meg, hogy valaki olyan határozzon meg téged, aki már nem része az életedben. Legyőzted a bánatot, már jobb helyen vagy.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Tarot-kártya: Érmék Ötös, fordítva

Ha pénzügyi nehézségekkel küzdesz, egyszerűen megoldhatod a problémáidat: állíts össze egy költségvetési tervet és keress új bevételi lehetőségeket.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Tarot-kártya: Kelyhek Lovagja

Ha az emberek valami iránt erős érzelmeket táplálnak, hajlamosabbak lehetnek a másokkal való harcra. Nem akarsz veszekedni: csak mondd el az álláspontodat, majd lépj tovább.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Tarot-kártya: Erő, fordított

Nem kell mindig az erősnek lenned. Időnként vannak gyenge pillanataid. Lehet, hogy a határaidat feszegeted, de tarts ki, mert a dolgok sokkal jobbra fordulnak.

Bak (december 22. – január 19.)

Tarot-kártya: Kelyhek Nyolc, fordítva

A könnyeid felszáradtak, és többé nem sírsz az exed miatt. Készen állsz arra, hogy új emberekkel találkozz.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Tarot-kártya: A Nap, fordítva

A legrosszabb időszakokban is szivárvány jön a vihar után. Lehet, hogy nem látod a jót egy negatív helyzetben, de az valóban ott vár téged.

Halak (február 19. – március 20.)

Tarot-kártya: Kelyhek Tízes

Érzelmes időszak ez számodra, lehet, hogy sok embert elengedsz majd. Könnyezel, de ettől nem leszel gyenge ember. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy meggyógyultál.

Forrás: YourTango

Olvass tovább!