Novemberi horoszkóp 2022: a Bika feszült lesz, a Mérleg pénzügyei rendben lesznek

2022. november 01.
Az előttünk álló hetekben hallgassunk a megérzéseinkre. Igaz ez most minden csillagjegyre november hónapban.

KOS                                                                                                          

Előtérbe kerül az anyagi helyzeted: biztos kézzel nyúlsz mindenhez, amiből bevételed származhat. Hagyatkozz bátran a megérzéseidre befektetések terén is. Az is elképzelhető, hogy a hozzád közelállóknak is tudsz értékes ötletekkel szolgálni, ha elakadnak a pénzügyeikkel. A magánéletedben titkos kapcsolat veheti kezdetét. Szerencsésnek érzed magad, hogy ilyen sikered van, de a párod előtt jobb, ha nem emlegeted a rajongódat.

BIKA

A párkapcsolatodban feszültség alakulhat ki. Elsősorban ott látod a hibát, hogy a párod túl sokat foglalkozik magával, és minden esetben önmagát helyezi előtérbe, a te érzéseidet, vágyaidat szinte észre sem veszi. Szerencsére ezek a feszültséggel teli napok hamar elmúlnak, és ezután együtt örülhettek a meglehetősen jól alakuló anyagi ügyeidnek. Arra azért figyelj, hogy ne szórd a pénzt.

november-horoszkop-2022

IKREK

A munkatársaid csak kapkodják a fejüket, olyan tempót diktálsz, a lendületes Mars ugyanis a születési jegyedben jár. Tele a fejed ötletekkel, és szinte megállás nélkül cselekedni is akarsz. Amennyiben vezető vagy, az összes beosztottat képes vagy lázba hozni egy-egy újabb feladattal, megbízással. Nagyon jól kommunikálsz, a magánéletben is leginkább szép szóval és ígéretekkel érsz célt.

RÁK

Rengeteg erőt, energiát fektetsz kreatív dolgokba. Könnyen lehet, hogy valamilyen rendhagyó hobbit választasz. Uralkodó bolygód, a gyors mozgású Hold mostanában azon dolgozik, hogy ismertté, népszerűvé válj. Figyelj a helyes időbeosztásra. Képes vagy mindent félretéve csak egy adott feladatra koncentrálni, és ez kimeríthet. A pároddal kifejezetten harmonikus, megalapozott, biztonságos a kapcsolatod.

OROSZLÁN

Rendkívüli határozottsággal tűzöl ki újabb és újabb célokat, a családtagjaid viszont lassan belefáradnak az óriási elvárásaidba. Minden energiádat az otthonod ügyes-bajos dolgai kötik le. Néhány – korábbról maradt – átrendezési vagy javítási munkának kedvez is most az idő. Az alaposság mellett néha vegyél levegőt, nézz szét, mivel tudnál kicsit kedveskedni az egyre jobban elfáradó szeretteidnek.

SZŰZ

Kommunikációból, kapcsolatteremtésből jelest érdemelsz, a párkapcsolatban is jól alakul minden. A társad a csillagokat is lehozná neked az égről. Korábbi, hullámzó önbizalmad egyre biztosabb lábakon áll. Nagyon jól érzed magad a bőrödben, a munkában komoly feladatok várnak, de a biztos magánélet jó hátteret ad. Még arra is jut időd, hogy szétnézz az utazási ajánlatok között.

MÉRLEG

Pénzügyekben nem lehet okod panaszra. Alaposan megdolgozol minden fillérért, de szinte azonnal látod is az eredményt. Annak függvényében, hogy mennyi a megtakarításod és milyen perspektívát látsz magad előtt, érdemes szétnézni az ingatlanpiacon. A szerelemben meglehetősen makacs leszel, ellentétben a diplomatikus alaptermészeteddel most követelőzővé válhatsz.

SKORPIÓ

A születésnapod havában három égitest is nagyon szorosan kapcsolódik egymáshoz: a Nap céltudatossá és erélyessé tesz, a Merkúr intuícióval és éles nyelvvel ruház fel, a Vénusz pedig megtölti szenvedéllyel a napjaidat. Ehhez a kis csoporthoz pedig egy szemközti jegy, az Uránusz sugarai adnak feszültséget. Sem eseményekben, sem pedig lelki tapasztalatokban nem lesz szegény ez a hónap.

NYILAS

Önbizalomhiányosan indítod a hónapot. Csendesen, inkább a háttérbe húzódva figyeled az eseményeket. Ez a jó taktika, hiszen néhány esetben éppen a visszafogottság hozhatja meg a várt eredményt. A párkapcsolat terén is érdemes lenne inkább a kivárásra játszani. Néha mégis elveszted a türelmed, és makacsul ragaszkodsz olyan nézetekhez, amelyeknek rég lejárt az ideje.

november-horoszkop-2022

BAK

Szerelmi kapcsolatokban jó hír, hogy a partnered szándékai egyre komolyabbak veled. Vedd te is fontolóra magadban, milyen is lenne, ha összekötnétek az életeteket. Ne említsd neki, legyen ő az, aki először szóba hozza. Ha tanulsz valamit, ezekben a hetekben sokat kell foglalkoznod vele. Egyre jobban érdekel az adott téma, de az elvárások is egyre növekednek. Picit el is fáradhatsz.

VÍZÖNTŐ

A hivatásod kerül a középpontba. Bízz magadban és a tehetségedben. Ésszel és sok jó ötlettel haladhatsz előre. Lesz azonban néhány nap, amikor úgy érzed, pusztába kiáltott szó minden, amit mondasz. Ilyenkor segít majd rajtad a kemény kitartást adó Szaturnusz, amely a születési jegyedben jár. Ügyelj arra, hogy a feletteseddel megőrizd a jó viszonyt – helyes kommunikációval sikerülhet.

HALAK

Két segítőd is akad ebben a hónapban: a nagy jótevő Jupiter egy kicsit visszalátogat a születési jegyedbe és a kedvességet, művészi érzéket adó Neptunusz is szépen lassan ott halad. Utóbbi ráadásul erősítést kap az energikus Marstól is. Ilyenkor úgy érzed, mintha rejtélyes módon legalább tíz centiméterrel a föld felett járnál. Használd ki és élvezd ezeket a kreatív erőket.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!