4 csillagjegy, aki megérzi a jövőt

2022. június 05.
Előfordult már, hogy szinte filmszerűen lepörgött előtted, mi fog veled történni a következő napokban, és aztán pontosan így is lett? Nos, ez azt jelenti, hogy az égiek kifejezetten erős intuícióval áldottak meg a születésedkor.

Bár megoszlanak a vélemények arról, jó lenne-e, ha mindig előre tudnánk, mi vár ránk az életben, azért egy-két nehéz döntéshelyzetben mindannyian szeretnénk belelátni egy kicsit a jövőbe. Nos, bármilyen hihetetlennek tűnik, erre a képességre nem csak a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában tehetünk szert, ugyanis, ha szerencsés bolygóállás alatt születtünk, akkor természet adta tehetségünk lehet a jövendöléshez. Akad néhány kifejezetten intuitív csillagjegy, aki bátran hallgathat a megérzéseire, mert azok helyesen súgják meg neki, milyen fordulatokra számíthat. Úgyhogy, ha megtalálod magad a listánkon, akkor érdemes odafigyelned a belső hangodra!

Csillagjegyek, akik látják a jövőt (

Kos

Mi a legelső dolog, ami mindenkinek eszébe jut a Kosokról? Természetesen arra gondolunk, hogy megállíthatatlanul törtetnek előre a céljaikért. A magabiztosságuk oka pedig nem más, mint az, hogy pontosan tudják, mibe vágtak bele. A terveiket a tények mellett a megérzéseikre alapozzák és tökéletesen tisztában vannak az esélyeikkel. Felesleges kockázatokat sosem vállalnak, amibe viszont belevágnak, azt el is érik, majd elégedetten hátradőlnek, hiszen ők megmondták előre, hogy így lesz…

Szűz

Tegyük fel, hogy a jegy egyik szülöttje meghívást kapott egy vacsorára a kedvenc éttermébe, és bár TÉNYLEG imádja a hely különlegességeit (na meg a társaságot is), minden porcikája tiltakozik az ellen, hogy részt vegyen ezen az estén. Az igazság az, hogy ha egy Szűz úgy látja, otthon kell maradnia, akkor ezt is kell tennie – mert utólag mindig kiderül, hogy a hatodik érzéke megóvta attól, hogy valami baj történjen vele.

Halak

Nem kérdés, hogy a Halak az állatöv legálmodozóbb tagja, ám a természetük korántsem átok – sőt, sokszor inkább hatalmas áldás lehet. Hála az intuícióidnak és az éleslátásodnak, tűpontosan meg tudod jósolni a jövőt – legalábbis ami a családi ügyeket illeti. És mivel a szeretteid szerepelnek a fontossági listád élén, ez az adottságod különösen sokat segíthet neked.

Rák

Van valami, amit a Rákok kimondottan utálnak, ez pedig nem más, mint az értelmetlen kockázatvállalás. Ráadásul szerencséjük is van, mert tökéletesen ráéreznek, mikor kell küzdelem nélkül feladni a harcot és visszafordulni, mielőtt veszteség érné őket. Jól tudják, mibe éri meg belevágni és mit kell már az első lépések előtt elengedni.

Forrás: YourTango Fotó: LightFieldStudios/Getty Images

És erről olvastál már?