Ez a 4 csillagjegy sztárnak született

2022. november 09.
Egy jó adag tehetséggel és szorgalommal bárki elindulhat a híressé válás útján, ám a következő csillagjegyek a sikert sokkal könnyebben tudják elérni. Képességeiknek és különleges személyiségüknek hála mindig kiemelkednek a tömegből és bármikor képesek magukra vonni az emberek figyelmét. Lássuk, melyek azok a csillagjegyek, akik sztárnak születtek!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán az egyetlen csillagjegy, akinek a Nap az uralkodó bolygója, nem csoda hát, hogy természetéből fakadóan szeret a reflektorfényben sütkérezni és mindig a középpontban lenni. Ez a szenvedélyes és magabiztos tűz jegy a csillagjegyek igazi szupersztárja, akit kifejezetten vonz a hírességek gazdagsága és kirakatélete. Az Oroszlán jegy szülöttei nemcsak kreatívak, de élvezik is, ha a tehetségüket megmutathatják a nagyközönségnek. A hírességek világa tele van Oroszlánokkal, ott van például Meghan Markle, Madonna, Dua Lipa, Jennifer Lopez, Kylie Jenner, vagy Demi Lovato.

sztar-híresség

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg egy levegő jegy, amit a Vénusz, a művészetek és a szépség romantikus bolygója ural. A Mérlegek a legbájosabb és leginkább társaságkedvelő csillagjegyek, e tulajdonságok pedig sokat segítenek nekik a sztárrá válásban. A Vénusznak köszönhetően a Mérlegeknek szuper kifinomult az esztétikai érzékük, nem meglepő, hogy a jegy szülöttei rendszeresen maradandót alkotnak a művészetekben. Rendkívül sok Mérleget találunk a modellek és a zenészek között, gondolj csak Kim Kardashianra, Cardi B-re, Gwen Stefanira, Doja Catre és Bella Hadidra.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas egy tűz jegy, akit a szerencséért felelős Jupiter bolygó irányít. A Nyilasok minden lépése szerencsével van kikövezve, ezért is megy nekik könnyebben az érvényesülés a sztárvilágban. Ráadásul, mivel tűzjegyről van szó, rendkívül szenvedélyesek és óhatatlanul szomjaznak a kalandokra, amit a sztárság meg is tud nekik adni. Híres Nyilasok a sztárvilágban: Taylor Swift, Britney Spears, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Christina Aguilera és Jay-Z.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő is egy levegő jegy, ráadásul a leginnovatívabb, legelőremutatóbb csillagjegy. A Vízöntő jegyében születettek a természetükből fakadóan igazi stílusdiktátorok, szeretnek kitűnni a tömegből és szeretik megkérdőjelezni a társadalmi berögződéseket. Egyedi energiájuk sokat segít nekik a hírnév és a siker elérésében. Olyan úttörő hírességek vannak e jegy szülöttei között, mint Oprah Winfrey, Harry Styles, valamint Paris Hilton.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!