Ennek a 3 csillagjegynek ma pokoli napja lesz

2022. november 16.
Vannak napok, amikor egyszerűen semmi nem jön össze, mintha egyszerűen nem nekünk lejtene a pálya... Lehetséges, hogy ilyenkor a csillagok állása a ludas, épp ezért most előre szólunk az alábbi három csillagjegynek: a mai nap nem lesz valami fényes.

Szűz

A Szűz csillagjegy szereti, ha van mit várnia, és ha vannak barátai, akikkel mindig betervezhet valamilyen programot. Most azonban úgy érezheti, mindenki elfordult tőle – a barátok, ismerősök sorra lemondják, kifogytak a programok a naptárából, ami miatt megkérdőjelezi saját magát és szerethetőségét is. Nyugi, ez csak átmeneti állapot, és ami a legfontosabb: a barátaid továbbra is melletted állnak, egyszerűen most mást dolguk van.

harom-csillagjegy-het-horoszkop

Skorpió

A Skorpió hirtelen jött energialöketben részesülhetett az elmúlt napokban, ezért úgy érezheti, ideje megosztania a világgal nagyszerű ötleteit. Ötletei és gondolatai azonban még nincsenek eléggé kiforrva, ezért jó eséllyel csak bolondot csinál magából, ha mások elé áll velük. A csillagjegy szülöttei ráadásul hajlamosak egyetemes igazságként ragaszkodni ötleteikhez, ami csak még több konfliktust szülhet számukra.

Vízöntő

A Vízöntők ma kifejezetten magányosnak és félreértettnek érezhetik magukat, ami még az ő bizakodó jellemüket is megviselheti. A csillagjegy szülöttei készüljenek fel rá, hogy a mai nap folyamán akár kifejezetten agresszív verbális támadások áldozataivá is válhatnak. Szóval ez a mai biztosan nem az ő napjuk lesz.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images

Olvass tovább!