A heti horoszkóp szerint november 14-től rákacsint némi szerencse a csillagjegyekre

2022. november 14.
Sokáig nem lesz olyan szerencsét hozó csillagállása a bolygóknak, mint a november 14-gyel kezdődő héten, használják ki a csillagjegyek!

Ezúttal nem a Merkúr, hanem a Mars retrográdja hátráltatja a csillagjegyek életét, ráadásul nemcsak néhány hétig, hanem egészen 2023. január 12-ig marad az energiáinkat elszívó bolygóállás. Ezért kell különösen megbecsülnünk az olyan napokat az asztrológus szerint, amikor a horoszkópunk szerint is nyílik egy kiskapu a szerencsénkre. 

heti-horoszkop-2022-november-14

A Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

Az utóbbi időben ugyan felerősödhettek a Kos félelmei és aggodalmai, ezen a héten azonban ismét elég erőt érezhet magában arra, hogy radikális döntéseket hozzon és fejest ugorjon egy váratlan lehetőségbe. Nem is érti, hová tűnhetett az önbizalma és magabiztossága, mikor tudatosul benne, mennyire hiányoztak ezek a képességek belőle mostanában. Használja ki a lendületet, mert nem biztos, hogy sokáig tart, hosszú még a Mars retrográdja!

A Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

A Bikák notórius módon kerülik a változást, ezen a héten azonban több új helyzettel is meg kell birkózniuk. Mielőtt pánikba esnének, tudatosítsák magukban, hogy ezek mind a fejlődését szolgálják és segítségükkel új csúcsokra érhet fel. A kommunikáció nem mindig lesz könnyű ezen a héten a csillagjegy szülöttei számára, legyenek türelmesek másokkal.

Az Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

Ne becsüljék alá megérzéseiket a csillagjegy szülöttei, a héten nagy szolgálatot tehetnek. Ugyan a Mars retrográd hatásaival meg kell küzdenie az Ikreknek is, ezen a héten azonban a karrierjében mintha újra kisütne a Nap és remek lehetőségek kacsintanak rá. 

A Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

Kapcsolódjon ismét a belső gyermekéhez, fedezze fel, melyek azok a tevékenységek, amik igazán feltöltik, és kik azok, akikkel érdemes barátkoznia. Ha a múlt félelemmel, kétségekkel tölti el, ezúttal ne temesse el, hanem használja ki ezt az időszakot a befelé fordulásra és nézzen szembe, számoljon le a múlt démonaival. A szabadság új kapukat nyithat meg.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

A héten feloszlanak a felhők és ismét felragyog a Nap az Oroszlánok számára. Végre megtalálja, hogyan léphet előre egy reménytelennek hitt helyzetből. A hét tele lesz meglepetésekkel, főleg a családi életében jöhetnek szembe váratlan, ám kellemes dolgok. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

Új ajtók nyílnak meg a Szűz jegyűek számára november 14-től, de rajtuk múlik, emelt fővel sétálnak-e át rajtuk. Ha nem figyelnek, könnyen túlgondolhatják a helyzeteket a héten, egészen addig, míg lecsúsznak ezekről a lehetőségekről. 

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

Átalakul a héten, amit a stabilitásról eddig gondoltak a csillagjegy szülöttei, ahogy az értékrendjük is megváltozhat. A héten számítsanak arra, amire egyáltalán nem számítanának. Ügyeljenek a pénzügyeikre, mert nem biztos, hogy megbízható tanácsot kapnak a héten.

A Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

Tartsanak ki a csillagjegy szülöttei. Bár feldobhatja őket, hogy mostanában ünneplik születésnapjukat, attól még lehetnek rázós helyzetek. A jó hír, hogy nem feltétlenül kell, hogy így legyen. A héten saját magukat keverhetik bajba egy hirtelen felindulásból hozott döntéssel. Ha kicsit megfontoltabbak lesznek, elkerülhetik a kockázatos szituációt is.

A Nyilas (november 20. – december 21.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

Ami nem tesz jót, el kell engednie a Nyilasoknak. Bár könnyebb mondani, mint tenni, ám ezen a héten minden együtt áll a csillagjegy számára, hogy valóban megszabaduljanak olyan dolgoktól az életükben, ami visszahúzza őket, legyen szó munkahelyről vagy magánéletről. 

A Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

Ne álljanak ellent a fejlődésnek, és azt se hagyják, hogy a társadalmi előítéletek kössék meg a Bakok kezét. Mozgalmas hét vár a csillagjegy szülötteire, sok dolgot kell megtenniük ahhoz, hogy a hét második felében nyugalomban pihenhessenek. Szerencsére váratlan helyről segítség érkezik ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön.

A Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

Mindig a cél lebegjen a Vízöntők szeme előtt a héten, így könnyebben átvészelik azokat a napokat is, amikor úgy tűnhet, hiába volt a kemény munka. Szerencsére a csapatban mindig lesz egy olyan ember, aki átlendíti a többieket a nehéz időszakokon, így még nagyobb öröm lesz, amikor learatják a dicsőséget a hét második felében.

A Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkópja 2022. november 14-től

Nem számít, hogy tiltott vagy tabu, vállalja fel végre a Halak, ki a valódi múzsája. A héten erősebbek lehetnek a félelmei, a bizonytalansága, ám olyan visszajelzés érkezik a hét közepén, ami mindent megváltoztat és erőt ad ahhoz, hogy folytassa, amit elkezdett.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images, Unsplash

Olvass tovább!