Ennek a három csillagjegynek jobbra fordulhat a szerelmi élete

2022. november 14.
Minden a gondolkodásmódon áll vagy bukik.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Az egyetlen dolog a világon, amit nem akarsz megtenni, az a partnereddel való szakítás. Igen, voltak problémáitok, és gondolkodtatok is azon, hogy véget vessetek ennek az egésznek, de tényleg ezt akarjátok? Ne lepődj meg, ha feltámad benned a remény és kitartasz, bármi is legyen. Meg tudod csinálni!

harom-csillagjegy-szerencse

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha úgy érzed, hogy elvesztetted a reményt, akkor lehet, hogy elhamarkodott következtetéseket vontál le. Kissé frusztráltnak érzed magad a kapcsolatodban zajló dolgok miatt, úgyhogy itt az ideje, hogy kiszabadítsd az elmédet a csapdádból! A pároddal elakadtatok bizonyos kérdésekben, de a mai nap mindkettőtöknek lehetőséget kínál arra, hogy átlássatok azokon falakon, amelyeket felhúztatok magatok elé. Ideje újra próbálkozni a siker érdekében.

Bak (december 22. – január 19.)

Nem voltál hajlandó azokat a lehetőségeket keresni, amik jobbá tehetik a szerelmi életedet, mert elhitted, hogy úgysem fog sikerülni. A dolgok megváltoznak, amikor átveszi az uralmat a pozitivitás az életedben, hogy ismét reményt adjon. Amikor úgy érzed, készen állsz arra, hogy mindent feladj, meglátsz valamit a párodban, ami visszacsábít és ismét érezni fogod, hogy mellette akarsz lenni.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!