Ennek a 3 csillagjegynek sok problémája lesz november 25-én

2022. november 25.
Ráadásul egész hétvégén csak halmozódni fognak a bajok!

Amikor végre azt gondoljuk, hogy sikeres szerelmi életet élünk, máris ráeszmélünk, hogy a dolgok nem olyan tökéletesek, mint amilyennek addig láttuk. Ma, 2022. november 25-én ez a három csillagjegy végre beismeri, hogy itt valami nincs rendben, de egyből el is határozzák, hogy tesznek ellene.

3-csillagjegy-problema-november-25

Kos (március 21. – április 19.)

Azt szeretnéd, ha körülötted mindenki észrevenné, milyen szuper a kapcsolatod. A szerelem számodra státuszszimbólum, ebben (is) méred a sikereidet, így egy felmerülő probléma esetén rögtön azt érzed, hogy kudarcot vallottál. Ma végre muszáj elfogadnod, hogy a dolgok nem tökéletesek, és ez végtére is nem nagy baj.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Ma észre fogsz venni valamit, amit nem szeretsz a partneredben, és bizony benne van a pakliban, hogy összevesztek. Ha azonban szánsz időt arra, hogy átgondold, mit is szeretnél mondani, akkor sokat javíthatsz a helyzeten. Ma összekapod magad, mielőtt túl messzire mennél. Úgy tűnik, sokkal türelmesebb vagy, mint gondoltad.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Hajlamos vagy a szélsőségekre, különösen akkor, ha a szerelmedről van szó. A kapcsolatodban most jutsz el arra a pontra, hogy éppen véget ér a „nászutas” fázis, és kezdődik az igazi élet: vagyis kezded egyre jobban megismerni a másikat, és azzal kell szembesülnöd, hogy bizony rengeteg hibája van. Teljesen meg fog őrjíteni, de a legjobb, amit tehetsz, ha megengeded a másiknak, hogy önmaga lehessen, te pedig elfogadod őt.

Forrás: Your Tango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!