Rangsorba raktuk J.Lo párizsi nászutas outfitjeit – Ez a 7 legjobb!

2022. augusztus 01.
Jennifer Lopez egyszemélyes divathetet tartott a szerelem városában. Miután végre, 20 év várakozás után kimondták a boldogító igent Ben Affleckkel, a pár egyenesen Párizsba utazott, hogy a házaséletüket első heteihez az Eiffel-torony legyen a háttér. Tény, hogy J.Lo ruhái csodásan mutatnak a francia miliőben.

Amennyire hírverés nélkül zajlott az esküvő, annyira szem előtt vannak a nászútjukon. Ami nekünk pont kapóra jön, mivel így egészen közelről megfigyelhetjük, melyek a legjobb szettjei Mrs. Jennifer Lynn Afflecknek a nászútján, ami úgy tűnik, sosem ér véget.

Az abszolút győztes: J.Lo, azaz J.Lo

jennifer-lopez-naszut-ruha

Senki sem köthet bele a piros Reformation ruhába, ami egyértelműen a legjenniferlopezesebb szett Jennifer Lopez nászútján. Az énekesnő ruhája 278 dollár, izgalmas kivágás díszíti és a tökéletes nyári árnyalatban pompázik, így a lehető legjobb választás volt ahhoz, hogy Ben Affleck oldalán bevegye magát a Louvre-ba egy vasárnap délután. 

A legjobb: a gazdag, de laza mami

jennifer-lopez-naszut-ruha

Európában éppen tombol a kánikula, így mindenképp lenne néhány kérdésünk Jennifer Lopezhez azt a szettet látva, melyben a Le Crillon Hotelből lépett ki. Persze az egész outfit nagyon egyben van, imádjuk a szupermagas bársony platformszandált és a mentazöld Birkin táskát. Lopez pedig mindig és elsősorban édesanya, de a roppant laza fajtából!

A következő legjobb: virágos hálóing sikkesen

jennifer-lopez-naszut-ruha

Van valami a virágmintában, ami arra készteti a friss házasokat, hogy ilyen mintájú ruhát viseljenek. J.Lo az arannyal pöttyözött estélyit egy randira vette fel újdonsült férjével. A puffos ujjak és a magas nyak miatt egy kissé inkább egy hálóingre emlékeztet, de Lopez természetesen úgy viseli, mint egy királynő. Kim Kardashian is megirigyelné.

Egynek elmegy: bő, kék ruha

jennifer-lopez-naszut-ruha

A kék Alexander McQueen ingruhát egy Dior táskával és napszemüveggel párosította Jennifer Lopez. A balettcipők és a sima konty miatt kissé táncosnőre emlékeztet az egész megjelenés, de egy hétköznapi bevásárlókörútra tökéletes és kényelmes viselet.

Híresség, aki pont olyan, mint mi (kivétel a Hermès táska)

jennifer-lopez-naszut-ruha

Ismét a hotelből kilépve fotózták le J.Lo-t a jól szabott farmerben és fehér, hosszú ujjú blúzban – egy olyan szettben, amit bármelyikünk felvehetne egy kellemes hétköznapon. Leszámítva a Valentino övet és Hermès Kelly táskát természetesen.

Reformation, ismét

jennifer-lopez-naszut-ruha

J.Lo nem is egy, hanem mindjárt két Reformation ruhát is magával vitt a nászútjára. És ismét csak az apró virágminta került elő, amit ezúttal barna, bambusz fogantyús Gucci táskával és Saint Laurent cipővel párosított. Úgy képzeljük, hajókázni indult a Szajnára Ben Affleckkel ebben a hamisítatlan nyári szettben.

Az átlátszó korszakból maradt

jennifer-lopez-naszut-ruha

Az a jó ebben a rangsorban, hogy még a legrosszabb összeállítás is csodásan fest. Épp az Oroszlán jegyében járunk, Jennifer Lopez pedig híres Oroszlán, így nem csoda, ha még fényesebben ragyog, mint máskor. Az utolsó – de rossznak semmiképpen sem nevezhető – szettje egy áttetsző, rózsaszín blúz és egy szűkszárú farmer, amiben J.Lo bármire kész, amit ez a nap hoz, akár azt is, hogy a férje sírva fakad a vacsoránál…

Forrás: The Cut, Vogue, Harper’s Bazaar, Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!