Rangsorba raktuk J.Lo párizsi nászutas outfitjeit – Ez a 7 legjobb!

2022. augusztus 01. |

Jennifer Lopez egyszemélyes divathetet tartott a szerelem városában. Miután végre, 20 év várakozás után kimondták a boldogító igent Ben Affleckkel, a pár egyenesen Párizsba utazott, hogy a házaséletüket első heteihez az Eiffel-torony legyen a háttér. Tény, hogy J.Lo ruhái csodásan mutatnak a francia miliőben.

Amennyire hírverés nélkül zajlott az esküvő, annyira szem előtt vannak a nászútjukon. Ami nekünk pont kapóra jön, mivel így egészen közelről megfigyelhetjük, melyek a legjobb szettjei Mrs. Jennifer Lynn Afflecknek a nászútján, ami úgy tűnik, sosem ér véget.

Az abszolút győztes: J.Lo, azaz J.Lo

jennifer-lopez-naszut-ruha

Senki sem köthet bele a piros Reformation ruhába, ami egyértelműen a legjenniferlopezesebb szett Jennifer Lopez nászútján. Az énekesnő ruhája 278 dollár, izgalmas kivágás díszíti és a tökéletes nyári árnyalatban pompázik, így a lehető legjobb választás volt ahhoz, hogy Ben Affleck oldalán bevegye magát a Louvre-ba egy vasárnap délután. 

A legjobb: a gazdag, de laza mami

jennifer-lopez-naszut-ruha

Európában éppen tombol a kánikula, így mindenképp lenne néhány kérdésünk Jennifer Lopezhez azt a szettet látva, melyben a Le Crillon Hotelből lépett ki. Persze az egész outfit nagyon egyben van, imádjuk a szupermagas bársony platformszandált és a mentazöld Birkin táskát. Lopez pedig mindig és elsősorban édesanya, de a roppant laza fajtából!

A következő legjobb: virágos hálóing sikkesen

jennifer-lopez-naszut-ruha

Van valami a virágmintában, ami arra készteti a friss házasokat, hogy ilyen mintájú ruhát viseljenek. J.Lo az arannyal pöttyözött estélyit egy randira vette fel újdonsült férjével. A puffos ujjak és a magas nyak miatt egy kissé inkább egy hálóingre emlékeztet, de Lopez természetesen úgy viseli, mint egy királynő. Kim Kardashian is megirigyelné.

Így alakult Jennifer Lopez és Ben Affleck exeinek szerelmi élete

Így alakult Jennifer Lopez és Ben Affleck exeinek szerelmi élete

Minden idők legnépszerűbb álompárja hatalmas kerülőúton találta meg a boldogságot, hiszen az elmúlt két évtizedben több párkapcsolatba és házasságba is belevágtak – sikertelenül. Ám szerencsére nemcsak ők, hanem az exeik is maguk mögött hagyták mára a múltat.

Egynek elmegy: bő, kék ruha

jennifer-lopez-naszut-ruha

A kék Alexander McQueen ingruhát egy Dior táskával és napszemüveggel párosította Jennifer Lopez. A balettcipők és a sima konty miatt kissé táncosnőre emlékeztet az egész megjelenés, de egy hétköznapi bevásárlókörútra tökéletes és kényelmes viselet.

Híresség, aki pont olyan, mint mi (kivétel a Hermès táska)

jennifer-lopez-naszut-ruha

Ismét a hotelből kilépve fotózták le J.Lo-t a jól szabott farmerben és fehér, hosszú ujjú blúzban – egy olyan szettben, amit bármelyikünk felvehetne egy kellemes hétköznapon. Leszámítva a Valentino övet és Hermès Kelly táskát természetesen.

Reformation, ismét

jennifer-lopez-naszut-ruha

J.Lo nem is egy, hanem mindjárt két Reformation ruhát is magával vitt a nászútjára. És ismét csak az apró virágminta került elő, amit ezúttal barna, bambusz fogantyús Gucci táskával és Saint Laurent cipővel párosított. Úgy képzeljük, hajókázni indult a Szajnára Ben Affleckkel ebben a hamisítatlan nyári szettben.

Az átlátszó korszakból maradt

jennifer-lopez-naszut-ruha

Az a jó ebben a rangsorban, hogy még a legrosszabb összeállítás is csodásan fest. Épp az Oroszlán jegyében járunk, Jennifer Lopez pedig híres Oroszlán, így nem csoda, ha még fényesebben ragyog, mint máskor. Az utolsó – de rossznak semmiképpen sem nevezhető – szettje egy áttetsző, rózsaszín blúz és egy szűkszárú farmer, amiben J.Lo bármire kész, amit ez a nap hoz, akár azt is, hogy a férje sírva fakad a vacsoránál…

Forrás: The Cut, Vogue, Harper’s Bazaar, Huffington Post Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok