Ennek a három csillagjegynek békét és újrakezdést hoz november 30.

2022. november 30.
Ez a megbocsátás és elfogadás időszaka. Legalábbis három csillagjegynek biztosan, ők ugyanis ma képtelenek lesznek haragot tartani.

A múlt fájdalmának elengedése nem egyszerűen jót tesz, hanem fényesebb jövő elé állít téged. Ha ragaszkodsz a fájdalomhoz, könnyen elhiheted, hogy nélküle semmit sem érsz. Pedig valójában nincs okod engedni, hogy az életed része legyen valami, ami csak lefelé húz. Ideje megbocsátani, elfelejteni és továbblépni.

harom-csillagjegy-beket-ujrakezdes-november-30

Rák (június 21. – július 22.)

Egyszerűen képtelen vagy megbocsátani valakinek, de ahogy telik az idő, elkezdesz azon tűnődni, mi is az, amihez valójában ragaszkodsz. Tényleg ennyire fontos ez, vagy csak akadályoz a céljaid elérésében? Most megnyugvást fogsz érezni, ami igazán magával ragad majd. Ideje elengedned azt, akire haragszol. Bocsáss meg, és kezdj élni!

Nyilas (november 22. – december 21.)

Mindvégig tudtad, hogy a haragodat nem cipelheted örökké magaddal, mégsem hagyod, hogy elmúljon. Ma végre te is rájössz, hogy nincs okod arra, hogy múltbéli fájdalmas emlékeidhez ragaszkodj, csakhogy az érintettek túl közel álltak hozzád ahhoz, hogy egyszerűen elfelejtsd őket. Ma újrakezdheted az életedet és tiszta lappal indulhatsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Ma végre megértheted önmagad, mert az év vége arra kényszerít, hogy átgondold, miben kéne fejlődnöd. Ha még mindig a múltbéli keserűségek rabja vagy. Úgy érzed, hogy valaki, aki nagyon megbántott téged, nem tesz hozzá semmit az életedhez, te pedig kimaradsz valami jóból. Végre felismered, hogy a továbblépés egyetlen módja, ha megbocsátasz az ellenségednek.

Forrás: Your Tango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!