Ennek 3 csillagjegynek elég durva napja lesz december 21-én

2022. december 21.
A téli napforduló meglehetősen rossz hatással lesz sok emberre, egyesekből pedig komoly haragot is kiválthat, mert ugyan a decembert gyakran az önvizsgálathoz és az emlékezéshez kötik, ahogy egyre közeledik az év utolsó napja, ők sokkal kevésbé lesznek elnézőek a múlttal szemben, mint azt szerették volna.

Kos (március 21. – április 19.)

Valami zavar és félsz, mert nem hagy nyugodni a gondolat. Valaki mondott neked valamit a családodból, és minél többet gondolsz rá, annál dühösebb leszel. Kezdesz neheztelni az emlékeidre, mert nincs a közeledben az az ember, aki megzavarta a lelki békédet. Adj magadnak időt.

csillagjegy-durva-nap-december-21

Rák (június 21. – július 22.)

Imádkozol, hogy végre vége legyen az évnek, mert eleged van mindenből, amit hozott. Óriási haragot táplálsz valaki iránt, de lassan úgy tűnik, hogy a düh elevenen emészt fel téged. Bár azt gondolod, hogy január elején minden visszaáll a rendes kerékvágásba, de inkább ne reménykedj, ha nem teszel ellene semmit. Ma esélyt kapsz arra, hogy megszabadulj a múltadhoz kötő béklyóktól.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szilárdan hiszel abban, hogy holnap új nap vár rád. Soha nem adod fel a reményt, mert tudod, hogy semmi sem marad a régiben – persze, de csak akkor, ha végre megszabadítod az elméd attól a személytől, aki érzéketlen megjegyzést tett. Úgy érzed, életed nagy részét azzal töltöd, hogy jó ember legyél, és nem tudod, miért vagy mégis időnként a tűzvonalban. Általában nevetsz az ilyen dolgokon, de most valaki más drámájának kellős közepébe csöppensz.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!