Ennek a 4 csillagjegynek csodálatos romantikus kalandokban lesz része 2023-ban

2023. január 02.
Nagyon jól indul az év: 2023 elején a Mars, a szenvedély és a cselekvés bolygója belép az Ikrek jegyébe. A vörös bolygó most abban fog segíteni, hogy kapcsolatainkban az intimitásra és a kommunikációra összpontosítsunk. Márciusban keményen megleckéztet majd minket az élet, békére lelünk és a karmánk is dolgozni fog. Elfogadjuk a múltat és átgondolhatjuk az érzéseinket, hogy végre megállíthatatlan változást hozhassunk létre a szerelmi kapcsolatainkban – legalábbis ennél a négy csillagjegynél biztosan.

Halak (február 19. – március 20.)

2023 a csúcson indul a Halaknak, hiszen mind a Jupiter, mind a Neptunusz az ő jegyükben van. Az előbbi álmokról és a feltétel nélküli szerelemről gondoskodik, míg az utóbbi a szerencse és a bőség bolygója. A két égitest elszántságra inspirál, tudni fogod, mit szeretnél a legjobban, és természetesen azt is, hogy kit. Romantikus kapcsolatodban új fejezet nyílik, ami olyan változást jelent, amelyből nincs visszaút. Végre eldöntöd, milyen típusú kapcsolatot szeretnél valójában, és meddig fogsz elmenni azért, hogy ezt megteremtsd. Az előtted álló év nemcsak több romantikát ígér, hanem nagyobb elkötelezettséget is.

csillagjegy-romantikus-kalandok-2023

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Nap előkészítette számodra az utat a fejlődéshez és a romantikához. Ha a partnered a Kos vagy a Mérleg jegyben született, akkor ez egy nagy év lehet mindkettőtök számára: ez azt jelenti, hogy mindketten hatalmas növekedési szakaszon mentek keresztül, hogy egy új, romantikus jövő elé nézhessetek. A május fontos lesz számodra, hogy felismerd, mennyire megváltoztak az érzéseid a szerelemről és arról, hogy milyen is az egészséges kapcsolat. Az október viszont nemcsak az álmaidat váltja valóra, hanem azt a képességet is, hogy hálát adj azért a folyamatért, amely ide juttatott.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A növekedés mindig prioritást élvez az életedben és a romantikus kapcsolatodban, és ebben az évben is előrébb fogsz lépni. Ehhez nem kell semmit és senkit hátrahagynod, ha nem akarod, de tudnod kell, hogy a változás akkor fog bekövetkezni, amikor kell, és nem akkor, amikor te úgy szeretnéd. A Mars segítségével azok a változások, amelyekre vágytál, valósággá válnak, ami azt jelenti, hogy az év első három hónapja a romantikus kapcsolataidon belüli változásokról szól majd. De ne feledd: valaminek véget kell érnie ahhoz, hogy tudd, mire van igazán szükséged. Meg fogod érezni a feltétel nélküli szeretetet és sokkal céltudatosabb leszel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A Plútó az átalakulás, az intimitás és a fizikai élvezet bolygója, és idén neked fog kedvezni: nagyon pozitív energiát hoz szerelmi életedbe. Viszont nagy leckéket is tartogat számodra ez az év. Sokat dolgoztál a karriereden és megismerted önmagadat, úgyhogy újabb esélyt kapsz a szerelemre. Már sok szempontból feladtad a reményt, de idén újra virágba borulhatsz. Arra viszont készülj fel, hogy semmi nem a hagyományos mederben fog folyni.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!