Januári horoszkóp 2023: a Halak a pénzügyekben, a Mérleg a szerelemben lesz szerencsés

2023. január 01.
Finom érzékenységgel, ugyanakkor csábító megjelenéssel indíthatjuk a 2023-as évet. De vajon mit hoz a január a horoszkópod szerint?

KOS

Néhány nyugodt, lazább nap után alig várod, hogy újra a feladatok sűrűjébe kerülj. A jóindulatú Jupiter még mindig a születési jegyedben jár. Több téma is terítékre kerül, amelyekre korábban kerested a megoldást. Most meg is találod. Nemcsak az év első hónapjában, hanem az egész évben fókuszba kerül a pénz. Szerencsésnek mondhatod magad, hiszen többféle pluszjövedelemre is szert teszel.

Januári horoszkóp 2023

Januári horoszkóp 2023

BIKA

Az érzelmi biztonság mindennél fontosabb a csillagjegyednek. Keresed a megbízható társakat, a kényelmi lehetőségeket és minden mást, ami számodra a nyugalmat jelenti. Egzisztenciális területen előrelépés várható, a hivatásodat egyre komolyabban veszed. Ennek akár előléptetés és egyben anyagi gyarapodás is lehet az eredménye. Régebbi ismerősök is szerepet kapnak. Néhány nosztalgikus találkozás várható.

IKREK

Az év első két hetében módod lesz néhány korábbi félreértést tisztázni. Nem esik nehezedre. Rendkívül jól kommunikálsz. Korábban, ha néhány dolgot felületesen kezeltél, most újra az utadba sodorja az élet. Tiszta fejjel, logikusan gondolkodva minden a helyére kerül. Pénzügyekkel inkább ne foglalkozz. Semmiképpen ne hozz olyan döntést, ami hosszú távú következményekkel járhat.

RÁK

Ebben az évben folytatódhat szakmai sikersorozatod. Házastársad inspiráló megjegyzései is a segítségedre lesznek. Jó megérzéseid megmutatják, merre van a helyes irány. Már hosszabb ideje tapasztalod, hogy sorsszerű dolgok történnek veled. Vannak olyan területek, ahol úgy érzed, a jó sors emelt a tenyerére. Már csak hinned kell önmagadban. Családtagjaid minden biztatást megadnak.

OROSZLÁN

Az új év mindig lehetőséget ad az új kezdetre. Idén nemcsak a fogadalmakat sorolod el, hanem kifejezetten keresed az új lehetőségeket, kihívásokat. Amennyiben vezető pozícióban dolgozol, igyekezz a legszebb arcodat mutatni a beosztottaknak. Könnyen lehet, hogy néhány kolléga paprikás hangulatban kezdi az évet. Jó hír, hogy szerelmi kapcsolatod kitűnően alakul. Egyre komolyabb és meghittebb lesz.

SZŰZ

A csillagjegyed egyik jellemző tulajdonsága, hogy érzelmi ügyekben szolid és visszafogott vagy. Most is hasonlóan viselkedsz, bár ha valami nem tetszik a párod viselkedésében, hirtelen haragra gerjedsz. Ne ijedj meg, nem marad így örökre. Ahogy egyre beljebb haladunk az esztendőben, újra a régi leszel. A munkában egyre jobban alakulnak a dolgok, kedvező feltételek mellett végezheted a dolgod.

MÉRLEG

Könnyen elképzelhető, hogy akik eddig nem, most párra találhatnak. Amit tegnap még elképzelhetetlennek tartottál, az ma megvalósul. Fogadd örömmel és nyitottan a jó híreket. Elképzelhető, hogy amivel foglalkozol, az felkelti a nyilvánosság érdeklődését. Ez is váratlan és szinte hihetetlen helyzeteket teremt. Erre szokás azt mondani, hogy engedd magad sodródni. Minden a legjobban alakul.

SKORPIÓ

Ez az év a Mars bolygó uralma alatt áll. Számodra sok pozitívumot hoz, hiszen a születési jegyed hagyomány szerinti ura a tüzes bolygó. Fantasztikus energiatartalékokkal rendelkezel. Egészséged kitűnő. Újra kedved lesz sportolni. Olyan szabadidős sportot válassz, ahol a kollégákkal is találkozhatsz. Egyre fontosabbá válnak a kapcsolatok. A közös hobbi összehozza az embereket.

NYILAS

Anyagiak területén tudsz most nagyot lépni. Kivételesen nem a szertelen természeted irányít. Több lehetőséged adódik, hogy növeld a bevételeidet. Új dolgok felé fordítod a figyelmedet. Amennyiben befektetésen gondolkodsz, alaposan járd körül a témát. Sok időt töltesz társaságban. Nagyon élvezed, hogy az élet napos oldalán sütkérezhetsz.

BAK

A születésnapod hónapjában járunk. Az asztrológia tanítása szerint ez az első téli jegy. Akik ilyenkor születnek, kevésbé optimisták, de rendkívüli módon céltudatosak. Az év első hónapjában alakítsd ki több hónapra előre a koncepciódat. Reálisan látod a feladatokat és okosan tervezel. Az év ura, a Mars segítő égitested lesz. Minden elhatározásodnak megadja a kellő lendületet.

VÍZÖNTŐ

A két sorsbolygó, a Szaturnusz és a Jupiter fontos területeket érint az életedben. A Szaturnusz továbbra is támaszt ad akkor, ha bonyolult kérdésre keresed a választ. A Jupiter pedig élénkíti a kapcsolataidat. Vidámmá, felhőtlenné teszi a kommunikációdat. Néhány feladatod átcsúszott a múlt évből, de erre ne legyen gondod. Különlegesen, váratlan módon oldódnak meg.

HALAK

Kedvezően alakuló pénzügyekkel és sok új ismeretséggel köszönt rád az újesztendő. Néhány napos pihenéssel, feltöltődéssel érdemes indítanod. Nagy igényed van szellemi újdonságokra. Egy új könyv, vagy ha belefutsz egy romantikus sorozatba, megédesítheti a napjaidat. Ezek a kedvező élmények megalapozhatnak egy olyan évet, ahol nyitottan fogadod a változásokat, és sok örömet könyvelhetsz el.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!