Ez a 3 csillagjegy ma durva konfliktusra számíthat

2023. május 03.
A csillagok állása nem kedvez hangulatunknak és emberi kapcsolatainknak sem: ez a 3 csillagjegy különösen ügyeljen rá, hogy ne mérgesedjenek el körülötte a konfliktusok.

2023. május 3-án a Mars állása nem kedvez bizonyos csillagjegyeknek – kifejezetten ingerültnek, ugrásra késznek érezhetik magukat. Úgy érezhetik, minden és mindenki idegesíti őket, és szinte ki vannak éhezve egy kiadós kiabálásra. A késztetés tehát jelen van, ezzel együtt érdemes vigyázni, hogy a pillanat hevében ne mondjunk semmi olyat, amit később csak nagyon sok érzelmi munka árán vagy egyáltalán nem tudunk reparálni.

Mutatjuk a 3 csillagjegyet, aki ma robbanásra számíthat:

1. Bika (április 20. – május 20.)

Az első dolog, amit a csillagjegy szülötteinek tudatosítaniuk kell, hogy a tetteik nem azonosak az érzéseikkel. Ha Bika vagy, ma valószínűleg sok mindenre dühös leszel, és mivel nem tudod kontrollálni a külső körülményeket, előfordulhat, hogy másokat hibáztatsz értük. A Hold-Mars kapcsolat miatt úgy érzed, hogy legszívesebben felgyújtanád a házat – persze képletesen. Ezen a napon még a korábban elraktározott sérelmek is előbukkanhatnak, ügyeljünk rá, hogy mikor és milyen formában törnek elő belőlünk.

2. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok már régóta vártak rá, hogy egy kicsit kiengedhessék a gőzt, régóta cipelnek ugyanis olyan terheket, amiknek már nem igazán bírják a súlyát. A csillagjegy szülöttei dühösnek, sértődöttnek érezhetik magukat, ez az érzés ma igazán csúcsra ér bennük. Konfliktusuk lehet egy hozzájuk közel álló személlyel, amit szeretnének végre megoldani, de nem tudják hogyan. Előfordulhat, hogy a mai napon a hőn szeretett egójuk is sérül, ezt pedig nem fogják túl jól viselni…

3. Vízöntő (január 20. – február 28.)

Valami, amiben mindig is hittél, megkérdőjeleződik benned, ez pedig alapjaiban forgatja fel a világodat és biztonságérzetedet. Ez az instabilitás dühöt szül a csillagjegy szülötteiben, a változás kibillenti őket, és úgy érezhetik, nem állnak készen rá. 2023. május 3-án nagyot fordul a világuk, és attól függően, hogyan látod ezt a változást, vagy nagyon boldog vagy kétségbeesett és fásult lehetsz. Sajnos a csillagok állása alapján ma nem fogod túl jól venni az akadályt.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images