3 csillagjegy, aki 2023. április 20-ig mindent kockára tesz a szerelemért

2023. április 12.
Vannak olyan időszakok, amikor úgy érezzük, nem csak egyszerűen bátrak vagyunk, de tele vagyunk tettvággyal bizonyos napokon. A bolygóállások különösen kedveznek majd három csillagjegynek április 20-ig annak, hogy olyan kockázatot vállaljanak a szerelemért, amiről azt gondolták, sosem lettek volna képesek megtenni.
3 csillagjegy, aki 2023. április 20-ig mindent kockára tesz a szerelemért
  • Az elkövetkező napokban a bolygóállások három csillagjegyet arra késztetnek, hogy határozott és valódi döntéseket hozzanak a szerelemben.
  • Ezek a csillagjegyek képesek lesznek most mindent kockára tenni a szerelemért.
  • Nem azért, mert úgy érzik, hogy nincs más választásuk, hanem mert úgy érzik, ez a szerelem megéri, hogy vállalják a bizonytalanságot érte.

A szenvedély vezérli a három csillagjegyet az elkövetkező napokban. Az asztrológus szerint 2023. április 20-ig ők lesznek azok, akik úgy érzik, most nem a kompromisszumok ideje van. A bolygóállások olyan bátorságot adnak a csillagjegyeknek, hogy úgy érzik, muszáj lépniük. 

Ez a három csillagjegy azt akarja, hogy a szerelmük észrevegye és tudatosuljon benne, mennyire csodálatos emberek, amit azzal is bizonyítanak, hogy képesek a szerelemért mindent kockára tenni. 

Mutatjuk, melyik az a három csillagjegy, akiket a bolygóállások szenvedélyessé, tüzessé és elszánttá tesznek ahhoz, hogy mindent feltegyenek egy lapra a szerelemért. 

A Kos (március 21. – április 19.) képes mindent kockára tenni a szerelemért 2023. április 20-ig

Már maga a gondolat, hogy mindent kockára tegyenek a szerelemért, felvillanyozza a Kosokat. A csillagjegy számára természetes, hogy mindent egy lapra tegyenek fel. És ha a szerelemről van szó, nem haboznak bizonyítani vonzalmukat.

Ha most próbálják lenyűgözni a kiszemelt személyt, nincs oka aggodalomra a Kosoknak. Minden adott lesz, hogy elnyerjék a szerelmük szívét. Az elkövetkező napokban semmi sem állíthatja meg a csillagjegy szülötteit, tűzön-vízen átsétálnak azért, aki tetszik nekik. Nem félnek semmitől és senkitől. Ha ehhez arra van szükség, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, most könnyedén megteszik. Nem gondolnak a következményekre, magától értetődően vállalják a kockázatot, és a jutalom sem marad el. 

Az Ikrek (május 21. – június 20.) képes mindent kockára tenni a szerelemért 2023. április 20-ig

Igazi most vagy soha lehetőségük lesz annál az embernél, aki már régóta tetszik az Ikreknek

Igazi most vagy soha lehetőségük lesz annál az embernél, aki már régóta tetszik az Ikreknek

Nagyon ritkán kockáztatnak bármiért vagy bárkiért az Ikrek. Ám az elkövetkező napokban még a csillagjegy szülötteit is meglepi, hogy nem riadnak vissza a gondolattól, hogy mindent egy lapra tegyenek fel, ha a szerelemről van szó. Igazi most vagy soha lehetőségük lesz annál az embernél, aki már régóta tetszik az Ikreknek. A bolygóállások segítenek, hogy ne szalasszák el. Ezúttal nem csak üldögélnek majd az oldalvonalnál. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) képes mindent kockára tenni a szerelemért 2023. április 20-ig

Az elkövetkező napokban az érzelmei vezérlik a Szüzeket. Gondolkodás nélkül ugranak fejest olyan helyzetekbe, például egy új szerelembe, ami teljesen idegen volt tőlük korábban. Szabadnak érzik magukat, magabiztosnak, és késznek arra, hogy mindent kockára tegyenek a szerelemért. Végre jól érzik magukat és tettrekésznek. Nem akarják, hogy másé legyen, ami lehet akár az övék is. Most végre képesek lesznek a csillagjegy szülöttei félretenni a visszautasítástól való félelmüket, és színt vallanak érzelmeikről annak, akit már régóta szeretnek.

Forrás: Your Tango, Fotó: Unsplash