Milyen típusú nő vagy? Ezt árulja el a születési hónapod a személyiségedről!

2023. augusztus 03.
A születési hónapunk rengeteg dolgot elmond a személyiségünkről. Például arról, milyen nőtípusba tartozunk. Tényleg igaz ránk is?
Ezt árulja el a születési hónapod a személyiségedről
  • A numerológia elemzi a születési hónapot.
  • A születési hónap alapján sokat megtudhatunk a személyiségünkről.
  • Mit árul el az, hogy melyik hónapban születtünk, arról, milyen nőtípusba tartozunk?

A numerológiát vagy számmisztikát már az ókori görögök is tanulmányozták. Pithagorasz volt az, aki lefektette az alapjait. Eszerint a születési időnk és a hozzánk kapcsolódó számok sokat elárulnak a személyiségünkről.

A születési hónapunk például mesélhet arról, milyen nőtípusba tartozunk.

1. Aki januárban született, ilyen nőtípusba tartozik

Az év első hónapjában született nők komolyak és konzervatív gondolkodásúak, ugyanakkor roppant ambiciózus személyiséggel rendelkeznek. Azok a nők, akik januárban születettek, hajlamosak kritikus szemmel nézni másokat, sőt, akár az előítéletességre is fogékonyak lehetnek. Nem beszélnek szívesen az érzéseikről, csak annak fedik fel legbensőbb gondolataikat, akikről úgy gondolják, egy szellemi szinten vannak velük vagy hasonló nézeteket vallanak az életről, a világról.

2. Aki februárban született, ilyen nőtípusba tartozik

Nagyon romantikus személyiséggel rendelkeznek azok a nők, akik februárban születtek. Bárhová követnék azt az embert, akit igazán szeretnek. Szeszélyesek, gyorsan változik a hangulatuk, így nem mindenki érti meg őket, sokan egyszerűen hisztisnek titulálják azokat a nőket, akik az év második hónapjában születtek. Pedig csak nagyon érzékeny személyiségük miatt különleges empátiával rendelkeznek, ami azt is jelenti, hogy mások rossz hangulatát is könnyen magukra veszik. Az elvont gondolkodás, kreativitás erőssége a februárban született nőknek. A megbocsátás viszont nem mindig könnyű számukra, különösen ha valaki becsapta, megcsalta őket.

3. Aki márciusban született, ilyen nőtípusba tartozik

Karizmatikus nők, akik márciusban születettek. Hűségesek, kitartók és elszántak. Nem esnek könnyen szerelembe, gyorsan kiismerik, ha valaki csak játszik velük. Sok idő kell, mire valaki elnyeri a bizalmukat. Ugyanakkor ha ez valakinek sikerül, az számíthat rá, hogy boldog élete lesz egy olyan nő oldalán, aki márciusban látta meg a napvilágot.

4. Aki áprilisban született, ilyen nőtípusba tartozik

Könnyen teremtenek kapcsolatot másokkal azok a nők, akik áprilisban születtek, remek diplomaták. Mindig tudják, mit kell és szabad mondani, nagyon jó kommunikációs képességekkel rendelkeznek. Ugyanakkor nem mindig vannak tisztában a saját tehetségükkel, értékükkel, ami hátráltathatja őket az előre jutásban. Ha egy áprilisban született nő mérges, jobb, ha nem kerülünk a szeme elé. Ne veszítsük el a bizalmát, ha egyszer megszereztük. Nem bocsátanak meg könnyen, ha visszaélünk azzal, hogy kitárták előttünk a lelküket.

5. Aki májusban született, ilyen nőtípusba tartozik

A saját elveikhez mindig hűek és kitartanak mellettük azok a nők, akik májusban születettek. A köpönyegforgatás távol áll tőlük. A bonyolult személyiség karizmatikus külsővel párosul bennük, ami ellenállhatatlan kombináció. A szerelemben gyakran veszélyesek a májusban született nők. Ezért is emlékeznek rájuk örökké azok a férfiak, akik egyszer beléjük szerettek.

6. Aki júniusban született, ilyen nőtípusba tartozik

A júniusi nők kíváncsiak, kreatívak és remekül kommunikálnak

A júniusi nők kíváncsiak, kreatívak és remekül kommunikálnak

A júniusi nők kíváncsiak, kreatívak és remekül kommunikálnak. Viszont hajlamosak előbb beszélni, és csak aztán gondolkodni. Nagy az igazságérzetük, szeretik szemtől szembe rendezni a problémáikat, ám hajlamosak olykor megbántani másokat. A párkapcsolataikban hajlamosak veszélyes játékot űzni a másikkal azok a nők, akik júniusban születtek.

7. Aki júliusban született, ilyen nőtípusba tartozik

Nagyon őszinték, intelligensek, ugyanakkor titokzatosak és érzékenyek azok a nők, akik júliusban születtek. Mindenkivel udvariasak, kerülik a konfliktusokat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy könnyű a bizalmukba férkőzni. Ha egyszer közel engedtek magukhoz valakit, ám csalódniuk kellett, azt soha nem bocsátják meg.

8. Aki augusztusban született, ilyen nőtípusba tartozik

Az augusztusi nők személyisége nagyon izgalmas kombinációja az énközpontúságnak és hatalmas szívnek. Jobb, ha nem húzunk ujjat velük, mert előbb vagy utóbb, de ők kerülnek ki győztesen a vitából. Azok a nők, akik a nyár utolsó hónapjában születtek, remek humorérzékkel rendelkeznek, ám tudják, hol a határ. Szeretik, ha ők vannak a középpontban, de sohasem erőlködnek, hogy felkeltsék mások figyelmét.

9. Aki szeptemberben született, ilyen nőtípusba tartozik

Szépek és kedvesek a szeptemberben született nők. Ám cseppet sem gyengék. Sohasem bocsátják meg, ha valaki átverte őket, hajlamosak a bosszúállásra is. A szeptemberi nők személyisége kifinomult, sokkal inkább a hosszú távú kapcsolatokat részesítik előnyben, mint az egyéjszakás kalandokat. Nagyon kritikusak önmagukkal és másokkal is, párjuktól is gyakran várnak túl sokat.

10. Aki októberben született, ilyen nőtípusba tartozik

Nagyon erős egyéniséggel rendelkeznek azok a nők, akik októberben születtek. Szeretik a függetlenséget. Sohasem sírnának mások előtt, ám a kemény külső mély érzéseket takar. Az októberben született nők nehezen nyílnak meg, mert attól tartanak, ha sebezhetőnek látják őket, fájdalmat okoznak nekik. A többi nő gyakran féltékeny az októberben született nőkre.

11. Aki novemberben született, ilyen nőtípusba tartozik

Könnyűszerrel leleplezik a hazugságokat a novemberben született nők, nem lehet velük játszmázni. De jobb is, ha nem veszítjük el a bizalmukat. Ha valaki nem szeretné hallani az igazságot, jobb, ha nem kérdezi egy novemberi nő véleményét, mert köntörfalazás nélkül elmondják azt is, ha valami nem jó.

12. Aki decemberben született, ilyen nőtípusba tartozik

A decemberben született nők gyakran türelmetlenek, de szerencsére ez inkább arra sarkallja őket, hogy megtalálják minél gyorsabban a jó megoldásokat egy-egy vesztesnek látszó élethelyzetben is. Az év utolsó hónapjában született nők tudják, hogyan vidítsanak fel másokat. Nyitott szívűek, de néha impulzívak.

Forrás: Minds Journal, fotó: Unsplash