Csillagjegyek, akik minden helyzetben ki mernek állni magukért

2023. augusztus 22.
Ha kell, bátran mondanak nemet bárkinek, és ha úgy tartja kedvük, a döntésüket még csak meg sem indokolják!
Csillagjegyek, akik minden helyzetben ki mernek állni magukért

Őket aztán nem lehet elnyomni! A következő csillagjegyek rendkívül öntudatosak, tisztában vannak saját erősségeikkel, valamint értékeikkel, és senkinek sem hagyják, hogy átgázoljon rajtuk.

Bika (április 20. – május 20.)

Lehet bárki bármennyire meggyőző, ha egy Bika valamit nem akar, akkor arra nem is lehet rávenni. Ennek a csillagjegynek a szülöttei remekül tudnak nemet mondani, még akkor is, ha azzal megsértik mások érzéseit, vagy nehéz helyzetbe hoznak valakit. Egy Bika nem keres kifogásokat és mentségeket, és nem is feltétlenül ad magyarázatot a döntésére. Egyszerűen csak azt mondja, hogy nem, és ezzel le is zárta a dolgot.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok se nem naivak, se nem balekok, éppen ezért nem dőlnek be csak úgy bárminek. Az elutasítás sem kedvetleníti el őket túlságosan, és ha valaki el akarja őket hallgattatni, csak még erősebben kiállnak magukért. Egy Oroszlán mindig kimondja, amit gondol, nem okoz neki problémát kiállni a saját érdekeiért. Segítőkész és kedves is tud lenni, de ez nem jelenti azt, hogy egy Oroszlán bárkinek is hagyja, hogy kihasználja.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szüzek is mindig kiállnak azért, amiben hisznek, és bár nem lehet őket könnyen befolyásolni, azt is jól tudják, mikor kell valamit elengedni. Ha vitába keveredik, és a másik személy nem hajlandó megérteni az ő álláspontját, akkor a Szűz inkább egyszerűen továbbáll és nem fokozza a feszültséget. A jegy szülöttei mindig jól tudják, melyik csatában meddig érdemes kitartani.

Ennek a 4 csillagjegynek a 2023-as élete legjobb nyara lesz az asztrológus szerint

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók tudják, hogy nem mindenki érthet egyet velük és nem mindenki fogja kedvelni őket, éppen ezért nem is próbálnak a viselkedésükkel másoknak megfelelni. Inkább arra összpontosítanak, hogy ne térjenek le arról az útról, amin elindultak. Egy Skorpió még akkor sem hátrál meg, amikor a legtöbb ember már feladná. Sőt, ha nehézségekbe ütközik, valójában csak még elszántabb lesz. Egy Skorpió mindig befejezi azt, amit elkezdett, bármi is kerüljön az útjába.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok rendkívül kemények tudnak lenni, ha arra van szükség. Praktikusak, fegyelmezettek és óvatosak, éppen ezért túl nagy kockázatot sem fognak vállalni. Egy Bak maga szereti eldönteni a dolgokat és nem hajlandó megváltoztatni a véleményét csak azért, mert mások nyomást gyakorolnak rá. Önállóak és nem követnek vakon senkit. A Bakok tudják magukról, hogy tiszteletet érdemelnek, és ha kell, ennek hangot is adnak.  

Fotó: Getty Images