Itt hibáznak a párkapcsolatukban leggyakrabban az egyes csillagjegyek

2023. május 23.
Senki sem tökéletes, még akkor sem, ha sokan ezt gondolják magukról. Ahhoz, hogy erős párkapcsolatunk legyen valakivel, szükség van arra, hogy mindkét ember ugyanúgy érezze a bensőséges kötődést és megbecsülést. Az asztrológia rámutathat az erősségeinkre és gyengeségeinkre, amik veszélybe sodorhatják még a legerősebb párkapcsolatot is.
Itt hibáznak a párkapcsolatukban leggyakrabban az egyes csillagjegyek
  • Nem azért kell vagy nem kell valakivel párkapcsolatot kezdenünk, mert egy adott csillagjegyhez tartozunk. 
  • A csillagjegy azonban segíthet feltárni, mik azok a személyiségünkben gyökerező csapdák, amik rossz hatással lehetnek a párkapcsolatunkra.
  • Az asztrológus elárulta, az egyes csillagjegyek milyen párkapcsolati hibákat vétenek leggyakrabban.

Természetesen nem elég csupán a csillagjegyünket megvizsgálni ahhoz, hogy rájöjjünk, hol hibázunk a párkapcsolatunkban. Viszont az, ahogy hatással van a személyiségünkre a csillagjegyünk, megmutathatja az irányt, hol javíthatunk a szerelmi életünkön.

A Kosok (március 21. – április 20.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

Ha valakit szeret egy Kos, azt nagyon szereti. Hegyeket mozgatna meg párjáért. Ám cserébe ugyanezt a mértékű elköteleződést várja párkapcsolatában. Ám a csillagjegy szülötteivel nem mindenki tud lépést tartani, ilyenkor gyakori, hogy a Kosok megsértődnek. 

A Bikák (április 21. – május 21.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

Legendák szólnak a Bikák makacsságáról és fafejűségéről. A csillagjegy szülöttei stabil otthont és családot építenek, utálják a játszmákat és a felesleges bonyodalmakat, plusz köröket. Ami az erősségük, egyben a leggyengébb pontjuk is. Ha az életükben már minden csak rutinszerűen megy, a Bikák párkapcsolata könnyen unalomba fulladhat. Nem mindenki szereti, ha minden áldott nap minden kiszámíthatóan ugyanúgy történik.

Az Ikrek (április 22. – június 21.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

A csillagjegy szülöttei tudják, mit akarnak. Viszont hajlamosak a hűtlenségre, különösen ha épp összekaptak valamin párjukkal. A frusztráció miatt gyakran emelnek falat maguk köré az Ikrek, mert úgy érzik, megsértették az érzéseiket.

A Rákok (június 22. – július 22.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

Gyakran a szerelembe szerelmesek a Rákok, nem az adott személybe. Ez sokszor vezet extrém féltékenységhez, amikor például egy óra alatt 30 üzenettel bombázzák párjukat. A csillagjegy szülei képtelenek elviselni a bizonytalanságot a legminimálisabb szinten is.

Az Oroszlánok (július 23. – augusztus 23.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

Bár az Oroszlán a zodiákus királya, ez a büszke energia gyakran gőggel tölti meg őket. Mivel elvárják, hogy párjuk csodálja őket, képtelenek segítséget kérni, nehogy gyengének tűnjenek. Bár a jó szándék vezérli makacsságukat, ez mindkét félben frusztrációt gerjeszthet. 

A Szüzek (augusztus 24. – szeptember 22.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

Mindent a lehető legprecízebben akarnak csinálni a Szüzek. Mondhatjuk, hogy perfekcionisták. Ezt barátként még könnyebb elviselni, de párkapcsolatban kifejezetten sok lehet. Még az is mindennapos vitatéma lehet, hogyan töltik meg a mosogatógépet.

A Szűzek a legkisebb otthoni teendőn is képesek összeveszni, ha az szerintük nem tökéletes úgy, ahogy párjuk megcsinálta

A Szüzek a legkisebb otthoni teendőn is képesek összeveszni, ha az szerintük nem tökéletes úgy, ahogy párjuk megcsinálta

A Mérlegek (szeptember 22. – október 23.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

A legfontosabb a Mérlegek számára az egyensúly. Emiatt viszont fontos döntések előtt a csillagjegy szülöttei gyakran elbizonytalanodnak és döntésképtelenné válnak. Minden lehetséges forgatókönyvet végig akarnak venni a fejükben, mielőtt választanak. Ez azonban frusztráló lehet a párjuk számára, és felesleges vitákat szülhet.

A Skorpiók (október 24. – november 22.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

Amikor egy Skorpió szerelemes lesz, minden porcikájukat beleadják. A legelkötelezettebb pár válik a csillagjegy szülötteiből, viszont ehhez fontos, hogy tényleg szerelmesek legyenek. Ez azonban nem feltétlenül megy könnyen, mivel a Skorpiók nem engedik közel magukhoz egykönnyen az embereket. Úgy érezheti a másik ember, minden rendben, majd kiderül, hogy minden, amit hittek, tévedés volt, ha egy Skorpióval élt kapcsolatban.

A Nyilasok (november 23. – december 21.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

Bár imádnak szerelmesek lenni a Nyilasok, a párkapcsolat már nagyobb kihívás számukra. A vadászat és a kalandok éltetik a csillagjegy szülötteit, minden alkalmat megragadnak, hogy izgalmassá tegyék az életüket. És ha a kapcsolatukat nem érzik eléggé annak, máshol keresik a kalandot.

A Bakok (december 22. – január 20.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

A átlátnak a másik emberen. Párjuk minden rezdülését ismerik. Nagyon hűségesek, ám a túl komoly hozzáállás rányomhatja a bélyegét az otthonuk hangulatára. Elvárják párjuktól is, hogy ne viselkedjenek gyerekesen és vegyék nagyon komolyan a párkapcsolatot.

A Vízöntők (január 21. – február 19.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

Túl sokat gondolkodnak, és nehezen fejezik ki az érzéseiket a Vízöntők. Mivel gyakran a saját világukba húzódnak vissza a csillagjegy szülöttei, túlságosan eltávolodhatnak a másik embertől a párkapcsolatukban. Nehéz közös életet élni a Vízöntőkkel.

A Halak (február 20. – március 20.) ebben hibáznak leggyakrabban a párkapcsolatukban

A leggyakoribb válóok a Halak esetében a pénz. Idealisták, álmodozók, és nagyon rosszul bánnak a pénzzel a csillagjegy szülöttei. Ez sokszor okoz feszültséget és problémát a párkapcsolatukban is.

Forrás: Popsugar UK, fotó: Unsplash