November végéig ezek a csillagjegyek nagy valószínűséggel szakítanak a párjukkal

2023. november 05.
Senki sem szeret szakítani, véget vetni a kapcsolatának – az év bármely hónapjában járjunk is. Az év vége felé történő szakítás különösen kemény lehet érzelmileg és mentálisan. A csillagok állása alapján ezek a jegyek nagyobb valószínűséggel szánják rá magukat a kapcsolatuk felbontására a hónap végéig.
kristaly-szex-szerelem-szakitas-ezo

A Skorpió havában járunk

A Skorpió hónap nem a legkönnyebb, és a november 13-án a Skorpióban járó újhold csak további problémákat okozhat. A Nap konjunkciója a Marssal makaccsá teheti az embert, a Mars szextilje a Plútóval pedig megerősítheti az érzést, hogy bizonyos helyzetek mintha megfojtanának minket. A Mars négyzete a Szaturnusszal ráébresztheti az embert arra, hogy voltaképpen nem azért vagyunk ezen a világon, hogy megalkudjunk.

Kos (március 21. – április 20.)

Lehet, hogy a Kosnak nem jutott eszébe szakítani azzal a személlyel, akivel együtt van, de nem is boldog a párkapcsolatában. Ezért azt gondolhatja magában az év végére, hogy miért maradna egy olyan helyzetben, ami nem teszi boldoggá?

Különösen a hónap 4-éje után, amikor a Szaturnusz egyenesbe lép a Halak jegyében, jön rá, hogy szeretné rendbe tenni az életét, és ebben az a személy tartja vissza, akivel kapcsolatban van. A Merkúr a Skorpióban ugyanezen a napon megmutatja neki, hogy egy negatív érzelmekkel járó dologból pozitív helyzet is kialakulhat aztán. 

Ha ez az 5 dolog jelen van a párkapcsolatodban, készülj a szakításra

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ebben a hónapban minden a sürgetésről szól a Skorpió számára. Úgy érzi, hogy valamit meg kell tennie, de nem lehet – valami olyasmiről van szó, aminek nem feltétlenül a szerelmi életéhez van köze, mégis annak fog ártani.

Erősen érzi, hogy változásra van szüksége, és ez a változás nem jöhet el, amíg nem szabadul meg a régitől. És bár a kapcsolata nem feltétlenül tartozik a „régihez”, mégis elválaszthatatlanul kötődik hozzá, mert a kapcsolat nem lépett előre annyit, mint a Skorpió maga. Amikor a Szűz Vénusz 6-án trigonba lép a Bak jegyű Plútóval, megerősödhet az önbizalma, így képes lesz túljutni a szakításon anélkül, hogy teljes idegösszeomlást kapna. 

Bak (december 21. – január 20.)

A szakítás a legutolsó dolog, amit a párjával tenni akart. Az év vége felé közeledve azonban nem maradhat tovább a stagnálásban. A szakításnak egyetlen oka van: nem akarja ezt a kapcsolatot átvinni az új esztendőbe. A Baknak tudnia kell, hogy lelkileg meg tudja oldani ezt a helyzetet, és a halogatás csak a stresszt viszi át az új évre. Úgy érzi, hogy a párjában és benne már nincs semmi közös, és tovább akar lépni.

Ha eddig a legnagyobb problémája a vágyai kommunikálása volt, akkor november 9-én, amikor a Merkúr belép a Nyilas jegyébe, eljön a Bak pillanata. Ekkor a kommunikáció ajándékát kapja meg: ez az, amire szüksége van ahhoz, hogy továbblépjen a szakítással. 

Forrás: Marie Claire GR, Fotó: Getty Images