3 csillagjegypáros, akik a legjobbat hozzák ki egymásból

2023. október 21.
Az alábbi párosok elsősorban nem romantikus minőségben, hanem baráti és szakmai viszonyokban motiválják egymást, de ott aztán nagyon: nem túlzás azt állítani, hogy ha ezek a csillagjegyek összeállnak, együtt megállíthatatlanok lesznek.
3 csillagjegy 2023 ősz szerelem horoszkóp

1. Bak (dec. 22 – jan. 19.) és Vízöntő (jan 20 – feb. 18.)

A Baknak és a Vízöntőnek is a Szaturnusz az uralkodó bolygója, ezért mindkét jegy nagyon jó a hosszú távú együttműködésekben és céljaik elérésében. A Bak csillagjegy szülöttei keményen dolgoznak, határozottak és intelligensek, a Vízöntők pedig hűségesek és kitartóak, így ha összefognak, tényleg bármilyen vállalkozást képesek lehetnek sikerre vinni. Az egyik leghíresebb példa Bak-Vízöntő párosra Oprah Winfrey (Vízöntő) és Gayle King (Bak), akik rendkívül hatékonyan dolgoznak együtt, úgy, hogy mindketten más-más fontos képességeket és készségeket tesznek bele a közös munkába.

2. Halak (feb. 19 – márc. 20.) és Mérleg (szept. 23 – okt. 21.)

Ez a párosítás talán meglepőnek tűnhet, ugyanis a Halakat és a Mérlegeket is érzékeny és egyben viszonylag bizonytalan csillagjegyeknek szokták tartani. De épp érzékenységük és asszertivitásuk válik majd a hasznukra az együttműködés során. A Halak kifejezetten motiválja a Mérleget, hogy az összeszedje a bátorságát és vezető szerepbe lépjen, míg a Mérleg képes türelmesen, odafordulva meghallgatni a Halak gondolatait, és szívesen hozzásegíti őt álmai megvalósításához (amihez a Halak egyedül talán túlságosan álmodozó lenne). Szintén hasznos, hogy míg a Mérleg szeret bíbelődni a részletekkel, addig a Halak inkább a „nagy képet” látja át, ezért nagyon jó ötlet lehet közös vállalkozásba kezdeniük.

3. Szűz (aug. 23 – szept. 22) és Bika (ápr. 20 – máj. 20.)

A Szűz és a Bika egyaránt föld jegyek, mégis mások a prioritásaik és képességeik, ezért nagyon jól kiegészíthetik egymást. A Bika az állandóságot, a rendszert szereti, hosszú távú megoldásokat és stabilitást keres – ha egyszer elköteleződik valami mellett, akkor egészen biztosan kitart. A Szűz csillagjegy szülöttei ezzel szemben nem riadnak vissza az új helyzetektől, hiszen általában jól alkalmazkodnak, képesen úszni az árral. A Szűz tehát képes megtalálni a legjobb utakat, míg a Bika garantálja, hogy sikeresen rajta is maradjanak: nem véletlen, hogy az üzleti világ egyik legsikeresebb párosa is egy Szűz-Bika pár – Mark Zuckerberg Bika, Sheryl Sandberg, a Facebook COO-ja pedig Szűz. Szintén hasznos, hogy míg a Bika a racionális szempontokat látja át, a Szűz az érzelmi aspektussal is képes foglalkozni.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images