Vigyázat, ezek a csillagjegyek imádják a drámát

2023. november 01.
Az alábbi csillagjegyek igazi bajkeverők: elvárják, hogy mindig mindenki a kedvükre tegyen, és ha valami mégsem úgy alakul, ahogy azt ők szeretnék, pillanatok alatt drámakirálynővé változnak.
Vigyázat, ezek a csillagjegyek imádják a drámát

Kos

Kosként élsz-halsz a drámáért. Mindig mindenhol jelen kell lenned és elvárod, hogy mindenki tisztelje a véleményedet. Szereted magadról azt gondolni, hogy különleges vagy, ami miatt úgy gondolod, hogy másoknak igenis fel kéne rád nézniük. Azt utálod a legjobban, ha az emberek rossz érzéseket akarnak benned kelteni, miközben te nem akarsz mást, csak élvezni az életet. Az ilyen helyzetekben könnyen ki tudsz jönni a sodrodból és megmutatod a környezetednek, milyen nagyon jól értesz a drámához.

Ikrek

Ikrekként belőled akkor jön ki igazán a gonoszság, ha azok, akiket szeretsz, nem úgy viselkednek, ahogyan te szeretnéd. Mivel Ikrekként az érzelmek nagy szerepet játszanak az életedben, ilyenkor igazi dráma queen válik belőled. Ha pedig a barátaid megpróbálják felhívni a figyelmedet egy-egy tévedésedre, azonnal jégkirálynővé változol, és utálatosan kezdesz velük viselkedni. Persze akik közel állnak hozzád, tudják, hogy valójában egyáltalán nem vagy te rossz ember, csak az indulataidat tudod nehezen kordában tartani.

Ez a négy csillagjegy a végletekig önző

Oroszlán

Oroszlánként te is ízig-vérig drámakirálynő vagy. Muszáj folyamatosan a figyelem középpontjában állnod, és ha valaki ki akar túrni a reflektorfényből,  képes vagy igazi vadállattá változni. Hajlamos vagy úgy viselkedni, mintha tényleg te lennél a dzsungel királya, mindennek úgy kell történnie, ahogyan azt te szeretnéd. Ez a viselkedésed gyakran feladja a leckét az embereknek, és sokan inkább nem is mernek megközelíteni téged. Csak azok tudnak igazán jól kezelni, akiknek erősek az idegeik.

Skorpió

Skorpióként te is elvárod, hogy a dolgok mindig úgy alakuljanak, ahogy te azt elképzeled. Ha azt látod, hogy mások nem tisztelnek eléggé, nem félsz belecsapni a dráma közepébe. Ami a szíveden, az a szádon – egyszerűen képtelen vagy megállj parancsolni magadnak, mindig elmondod a véleményedet, nem törődve azzal sem, hogy az esetleg más számára bántó lehet. Szükséged van az állandó figyelemre, és ha ezt valaki nem adja meg neked, az felkészülhet a legrosszabbra.

Fotó: Getty Images