Erre a 3 csillagjegyre nehéz napok várnak a héten

2023. november 13.
Ennek a három csillagjegynek nem árt felkötnie a gatyáját a héten: a csillagok állása nem várt nehézségeket hoz az életükbe 2023 november 13–19. között, de ha ügyesen navigálnak, sokat tanulhatnak a következő napokból.
A japán horoszkópod elárulja, milyen ember vagy
  • A csillagok és bolygók állása szerencsét és szerencsétlenséget is hozhat az életünkbe – érdemes hát tudnunk, mire számíthatunk.
  • Az alábbi 3 csillagjegyre ugyan nehéz napok várnak a november 13–19. közötti héten, de ha tudatosak és odafigyelnek, akár profitálhatnak is a következő napok tanulságaiból.
  • Mutatjuk, kik azok, akiknek érdemes extra energiákkal készülniük a hétre, és azt is eláruljuk, milyen területeken kell különösen óvatosnak lenniük.

Rák (Június 21. – Július 22.)

A november 13–19. közötti hét meglehetősen küzdelmes lesz a Rák csillagjegy szülötteinek: könnyen azt érezhetik, hogy környezetükben ellenségek bukkannak fel, vagy  azt tapasztalják, hogy szinte csak negatív energiákat kapnak más emberektől. Ez azonban fontos tanulság is lehet: ideje észrevenni, hogy ki az, aki nem kedvel minket, hogy aztán messziről elkerülhessük ezeket a személyeket, ahelyett, hogy saját energiaraktáraink kimerítésével próbálnánk a kegyeiket keresni. Ez a hét megmutatja a Rákoknak, hogy egyedül is sok mindenre képesek, még akkor is, ha gyakran ijesztőnek érzik a magányt. A hét vége felé a csalódottságuk önbizalomba fordul, és rájöhetnek, hogy magabiztosságukat nem kell mások visszajelzéséből felépíteni – saját magukból is meríthetik.

Skorpió (Október 23. – November 21.)

A Skorpiók ezen a héten úgy érezhetik, mintha valaki egy különösen kanyargós hullámvasútra ültette volna fel őket. Érzelmek szélsőséges hullámzásait élhetik meg, akár egyetlen napon belül is. Az újhold éppen a Skorpióban kezdi a hetet, vagyis a csillagjegy szülöttei eleve „védekező állásba” rendezik magukat, pedig a hét kihívásai inkább „harcos üzemmódot” kívánnának meg tőlük. Ha a Skorpiónak fontos döntést kell meghoznia a héten, érdemes kétszer is átgondolnia, ugyanis később nagyon megbánhatja, ha elhamarkodottan határoz. Szerencsére a Skorpiók nagyon is képesek a megújulásra, ezért ideális esetben a kihívásokat és nehézségeket inkább lehetőségnek tekintik, hogy általuk új, és talán jobb mederbe terelhessék az életüket.

Halak (Február 19. – Március 20.)

A Halak optimistán kezdik a november 13–19. közötti hetet, de hamar elkezdi őket piszkálni egy közelmúltbeli döntésük megkérdőjelezése. A csillagjegy szülöttei stresszesebbek lehetnek a héten, és elképzelhető, hogy az anyagi kérdésekben is kicsit kicsúszik a kezükből az irányítás – erre a területre mindenképpen érdemes lesz fokozottan figyelniük. Ahogy telnek a napok, lesznek jobb és rosszabb pillanataid is, a kulcskérdés azonban az, mennyire tudod jól kezelni a stresszt? Ideje tudatos stratégiákat kialakítanod a szorongással való megküzdéshez, és megtanulnod, hogy ne csak másokra támaszkodj a nehéz időszakokban, hanem a saját erőforrásaidat is használd. A hét vége felé szerencsére sokkal jobban érzed majd magad, és ha minden jól megy, hosszú távon is sokat profitálhatsz a következő napok tanulságaiból.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images