Heti horoszkóp 2023. november 13-tól: ne veszítsük el az irányítást

2023. november 13.
Épp csak kezdünk kilábalni a korábbi bolygóállások okozta sokkból, a Merkúr és a Vénusz ismét a határainkat feszegeti a 2023. november 13-tól kezdődő héten. Nem minden csillagjegy mozdul azonban könnyen ki a komfortzónájából a heti horoszkóp szerint.
Heti horoszkóp 2023. november 13.
  • A Skorpió szezon továbbra is felkorbácsolja a kedélyeket a heti horoszkóp szerint.
  • A 2023. november 13-tól kezdődő héten minden sokkal intenzívebbé válik a csillagjegyek számára.
  • Szerencsére a hét második felében lesz alkalmunk lelassulni és megnyugodni.

A heti horoszkóp szerint pont, mielőtt úgy éreznénk, ezt így nem bírjuk tovább, a bolygóállások megkegyelmeznek a csillagjegyeknek. A csillagjegyek a 2023. november 13-tól kezdődő héten a határaikon táncolnak, minden sokkal intenzívebb és gyorsabb, mint általában. 

Mutatjuk, mit ígérnek a csillagok a heti horoszkóp szerint a 2023. november 13-tól kezdődő hétre az egyes csillagjegyeknek! Érdemes azt is elolvasnunk, mely csillagjegyek élete vehet különösen szerencsés fordulatot a horoszkóp szerint 2023 novemberében!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. november 13-tól

Végre jó alkalom adódik a Kosok számára a továbblépésre, ha az elmúlt hetekben volt olyan egyezség vagy szerződés az életükben, ami kudarcba fulladt. A bolygóállások elhozzák a csillagjegy szülötteinek életébe azt a személyt, aki segít meggyászolni az elszalasztott lehetőségeket és átlendülni a holtponton. Erős romantikus érzések keríthetik hatalmukba a Kosokat, egy barátság szerelemmé alakulhat át az életükben. 

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. november 13-tól

A héten minden nehézségen úgy siklanak keresztül a Bikák, mint kés a vajon. Bár a naptáruk tele van az év további heteire, fontos, hogy a csillagjegy szülöttei fordítsanak egy kis időt a pihenésre és kikapcsolódásra is. Nem kell nekik megoldaniuk mindenki problémáját, még akkor sem, ha mindenki hozzájuk fordul tanácsért. 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. november 13-tól

Az elmúlt hetek felőrölték az Ikrek energiáit, ám az újabb napok végre meghozzák azokat a kreatív ötleteket, amire régóta vártak a csillagjegy szülöttei. A hét második felében az Ikrek párkapcsolata kerül a figyelem középpontjába. Lehet, hogy határozottabban meg kell húznia a határokat?

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. november 13-tól

A komoly veszekedések, családjuk miatti stressz nehéz helyzetbe hozza a héten a Rákot. Szerencsére a Vénusznak köszönhetően a hét közepére helyreáll a béke. A csillagjegy szülötteinek egy kiadós takarítás is segíthet, hogy visszanyerjék a lelki nyugalmukat. Lehet, hogy itt az ideje ismét kigurítani a jógamatracot is!

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. november 13-tól

Komoly döntéseket kell meghoznia az Oroszlánnak a héten azzal kapcsolatban, hogyan és kivel töltsék az ünnepeket. Ideje lehet elvágni azokat a szálakat, amik csak viszik az energiát a csillagjegy szülötteitől. Ez keserédes érzéssel töltheti el az Oroszlánokat. Ám a hét második felében kárpótolja a barátokkal töltött idő.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. november 13-tól

A héten a szerelem játssza a főszerepet a Szűz életében. Egészen furcsa találkozásra kerülhet sor, amiről a csillagjegy szülöttei nem is mertek álmodni korábban. Érdemes elgondolkodniuk azon is, hogy az otthon milyen fontos számukra. Miért nem hívják meg az újdonsült ismerősüket egy finom saját kezűleg főzött vacsorára?

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. november 13-tól

Hatalmas lökést kaphat a Mérleg önbizalma a héten. Úgy érzik végre a csillagjegy szülöttei, hogy készen állnak ismét a társasági életre. A bolygóállások tökéletesek egy régóta vágyott első randira. Ne ítéljenek az első percek kissé kínos hangulatából, a végére kialakul az összhang.

A Skorpió szezonban a heti horoszkóp szerint még mindig heves indulatokra számíthatunk a 2023. november 13-tól kezdődő héten

A Skorpió szezonban a heti horoszkóp szerint még mindig heves indulatokra számíthatunk a 2023. november 13-tól kezdődő héten

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. november 13-tól

Még mindig a Skorpió szezonban járunk, ám az elmúlt hetek összejövetelei után a csillagjegy szülöttei most már úgy érezhetik, inkább visszavonulnának és egyedül lennének kicsit. A párkapcsolatukban is visszahúzódnak a párjuktól, ami feszültséget szülhet. Koncentráljanak egy kicsit a saját feltöltődésükre és megújulásukra.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. november 13-tól

Sok energiájába kerülhet a héten a Nyilasnak, hogy magukban tartsák a véleményüket egy közeli barátjuk új párjával kapcsolatban. Apró megjegyzéseket azért tesznek, ami nem biztos, hogy célba ér a kínos viselkedéssel kapcsolatban. A játszmák nem vezetnek el a kívánt célhoz, így a csillagjegy szülöttei csak még frusztráltabbá válhatnak.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. október november 13-tól

Nagyon sokat dolgoztak az elmúlt időszakban a Bakok, ám a héten végre tisztábban látják a céljaikat. Könnyen lehet, hogy úgy érzik, nem értékelik kellően a képességeiket a munkában. A hét második felében új lehetőségeket kaphatnak a csillagjegy szülöttei. Ez segít, hogy a sarkukra álljanak végre.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. november 13-tól

A héten úgy érzik a Vízöntők, mintha visszacsöppentek volna az iskolába. Sok stressz és aggódás után a hét második felében szabadulhatnak fel a nyomasztó munkahelyi légkör alól a csillagjegy szülöttei. Olyan emberrel dolgozhatnak együtt végre, aki igazi inspiráció számukra. Ehhez azonban félre kell tenniük a Vízöntőknek is az egójukat.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. november 13-tól

Váratlan kiadásokkal szembesülhetnek a héten a Halak, ami jelentős stresszt jelent számukra. A hét közepén azonban megkönnyebbülnek, amikor meglepő helyről kaphatnak támogatást. Sikerül olyan pénzügyi döntéseket hozniuk végre, amiből látszik, hosszú távon hogyan jöhetnek ki jövedelmezően a helyzetből. 

Forrás: PureWow, fotó: Unsplash, Getty Images